Skip to main content

CELEBS

Είναι η Angelina Jolie και ο Brad Pitt και πάλι μαζί;

Η Jolie δεν αντέχει άλλο να είναι μόνη πάντως…



Ήταν πριν ένα χρόνο σχεδόν, όταν η Angelina Jolie σόκαρε τον κόσμο, ανακοινώνοντας τον χωρισμό της από τον επί 12 χρόνια σύντροφό της, Brad Pitt. Έπειτα από μερικά συμβάντα ανάμεσα στο ζευγάρι, όπου περιλάμβαναν τον Pitt να μεθάει και να «σηκώνει χέρι» στο παιδί του Maddox, η γνωστή ηθοποιός αμέσως έβαλε μπρος τις διαδικασίες για το διαζύγιο.

Pixel

Έγιναν διάφορες δηλώσεις από μέρος του ζευγαριού αλλά και του Pitt που δήλωσε σε συνέντευξη ότι έχει κόψει το ποτό και ότι έχει δουλέψει αρκετά με τον εαυτό του. Τώρα, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι το ζευγάρι έχει πιθανότητες επανασύνδεσης.

Σύμφωνα με τον βιογράφο Ian Halperin, οι δυο τους δουλεύουν αρκετά την σχέση τους, μετά από εντατικές και συχνές θεραπείες με συμβουλευτικό ψυχολόγο.

Pixel

Ο Halperin αναφέρει ακόμη ότι, αφού βρέθηκαν στο σπίτι των δικηγόρων τους, ο ένας έπεσε στην αγκαλιά του άλλου, ξεσπώντας και οι δυο κλάματα.

«Εκείνη την στιγμή αποφάσισαν να κάνουν μια νέα αρχή», δηλώνει ο βιογράφος.

Οι δυο τους δουλεύουν πολύ πάνω στην σχέση τους λοιπόν, κάνοντας εντατικές συμβουλευτικές θεραπείες, θέλοντας να βάλουν και πάλι την σχέση τους σε σωστή πορεία.

Ο Ian εξηγεί: «Η Angie ήταν πάρα πολύ θυμωμένη σχετικά με το συμβάν στο ιδιωτικό jet, ανάμεσα στον Brad και τον Maddox και του πέταξε ό,τι βρήκε μπροστά της! Ήταν τοξική η σχέση. Και κανείς δεν πίστευε ότι μπορούν να επανέλθουν από αυτό.»

Παρόλα αυτά, οι δυο τους συνειδητοποίησαν ότι είναι πολύ πιο ευτυχισμένοι όταν είναι μαζί, παρά όταν είναι χώρια. Από την στιγμή που ξεκαθάρισαν την μεταξύ τους σχέση, τα πράγματα άρχισαν να βελτιώνονται.

«Δεν μπορούν να ζουν μαζί, αλλά δεν μπορούν να είναι και χώρια. Η Angelina δούλεψε πολύ με τον εαυτό της, από το συμβάν στο αεροπλάνο και το ίδιο και ο Brad. Είναι ακόμα ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο.»

Ο βιογράφος ισχυρίζεται μάλιστα, ότι ο Brad και η Angelina, βλέπουν την σχέση τους σαν τον νέο Richard Burton και την Elizabeth Taylor οι οποίοι είχαν και αυτοί σκαμπανεβάσματα με την σχέση τους.

Η Jolie είχε εξάλλου, δηλώσει ότι δεν της αρέσει να είναι μόνη. Είχε συγκεκριμένα, πει στην the Telegraph: «Δεν ευχαριστιέμαι την ελευθερία μου. Δεν είναι κάτι που ήθελα. Δεν υπάρχει τίποτα ωραίο με αυτό. Είναι απλά δύσκολο.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διάσημη ηθοποιός διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή

Σοκάρουν όσα αποκάλυψε για την ψυχική της υγεία

CELEBS

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποθεώθηκε από 4.000 θεατές στη Βουλγαρία

Προετοιμάζει και το νέο του τραγούδι.

CELEBS

Έλλη Κοκκίνου: Ο γιος της Αλέξανδρος έγινε 16 - Το βίντεο από τα γενέθλια

17/5/2008, η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαΐου

Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες

SINGLES

Πώς να προσελκύεις αυτούς που θες στη ζωή σου

15 συμπεριφορές κλειδιά που θα σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCha

Από 27 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2024! Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου