Skip to main content

CELEBS

Ο Barack Obama κάνει έκπληξη στην Michelle για την 25η επέτειό τους

«Η δύναμή σου, η χάρη σου, η αποφασιστικότητά σου, η ειλικρίνειά σου είναι αξιοπρόσεκτες»



Δεν θα σταματήσουμε ποτέ νομίζω, να λατρεύουμε αυτό το ζευγάρι. Ίσως γιατί ο Barack και η Michelle Obama αποτελούν πλέον πρώτυπο για το πώς πρέπει να είναι οι σχέσεις!

Pixel

Το ζευγάρι λοιπόν, πριν λίγες ημέρες γιόρτασε τα 25 χρόνια γάμου. Η Michelle την ημέρα του επετείου τους, βρέθηκε σε ένα συνέδριο στην Pennsylvania, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τον Barack από το να εκφράσει την αγάπη του, για την γυναίκα του!

Στο τέλος του συνεδρίου λοιπόν, η συντονίστρια της συζήτησης Shonda Rimes, της είπε ότι έχει μια έκπληξη για την Michelle. Μετά από λίγο, το συγκινητικό βίντεο του άνδρα της, άρχισε να παίζει.

Pixel

Ανάμεσα στα θαυμάσια λόγια που της είπε, ο Barack αναφέρει επίσης: «Η ιδέα και μόνο ότι με έχεις αντέξει για το ¼ ενός αιώνα είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτο παράδειγμα του πόσο άγιος, θαυμάσιος και υπομονετικός άνθρωπος είσαι.[…] Είσαι μια εξαιρετική σύντροφος και όχι μόνο έχεις υπάρξει μια καταπληκτική φίλη, είσαι κάποια που μπορεί πάντα να με κάνει να γελάσω, κάποια που σιγουρεύεται ότι κάνω πάντα το σωστό, αλλά έχεις υπάρξει και ένα πρότυπο για τις κόρες μας, αλλά και όλη την χώρα.»

Συνεχίζει λέγοντας: «Η δύναμή σου, η χάρη σου, η αποφασιστικότητά σου, το γεγονός ότι δείχνεις τόσο όμορφη όταν τα κάνεις όλα αυτά, ο τρόπος με τον οποίο έχεις λάβει κάποιες ευθύνες για δικές σου πρωτοβουλίες, αλλά και το γεγονός ότι προσέχεις τους ανθρώπους γύρω σου, είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτες. Δεν είναι περίεργο λοιπόν, που ο κόσμος σε γνώρισε με τον τρόπο που σε γνωρίζω εγώ και σε ερωτεύτηκε!»

Δες ολόκληρο τον συγκινητικό λόγο.

https://www.youtube.com/watch?v=a161Dv1dlJ4

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν