«Βρήκε τον άνθρωπο του»!

Η Julia Roberts σχολιάζει τον γάμο του κολλητού της George Clooney και του στέλνει μια γλυκιά ευχή...

Αναστασία Τουρούτογλου

Η Julia Roberts και ο George Clooney είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα ήταν ο ένας δίπλα στον άλλον, από τις πρεμιέρες μέχρι τις διακοπές και από τις χαρές μέχρι και τις λύπες. 

Και μπορεί η διάσημη ηθοποιός να μην κατάφερε να ταξιδέψει μέχρι τη Βενετία για το χαρμόσυνο γεγονός λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων όμως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της πως έχει μιλήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο με το φιλαράκι της και ξέρει από πρώτο χέρι τις λεπτομέρειες της τελετής και το πόσο ωραία τα πέρασαν όλοι στην Ιταλία. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την απόφαση του George να παντρευτεί η Julia απάντησε απλά και κατηγορηματικά: «Βρήκε τον άνθρωπο του»!

Εκτός όμως από την παραπάνω παραδοχή η πρωταγωνίστρια του Notting Hill έστειλε και μια γλυκιά ευχή στο νιόπαντρο ζευγάρι. Δημόσια γιατί ιδιωτικά φανταζόμαστε πως θα έχει δώσει πολλές: «Τους εύχομαι να ζήσουν έναν ευτυχισμένο γάμο για πολλά-πολλά χρόνια. Το ξέρω πως θα συμβεί». Για να το λέει η Julia πράγματι κάτι θα ξέρει.

Όσο για την γνώμη της για την Amal και για το αν εγκρίνει την επιλογή του κολλητού της η διάσημο ηθοποιός είπε: «Είναι όμορφη και έξυπνη. Και τον κάνει χαρούμενο. Κι αυτό μου φτάνει».

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares