Skip to main content

CELEBS

H Rihanna απαντάει στο αν χρησιμοποιεί τρανς μοντέλα ως διαφημιστικά εργαλεία...

Πάνω που νομίζαμε ότι δεν μπορούμε να μάθουμε περισσότερα από την RiRi….



Ένας από τους λόγους που η Rihanna έχει δημιουργήσει μια τρομερά επιτυχημένη συλλογή καλλυντικών προϊόντων, για την σειρά της Fenty Beauty, είναι το γεγονός ότι έχει 40 διαφορετικές αποχρώσεις foundation, με σκοπό να εξυπηρετήσει γυναίκες και δέρματα όλων των χρωμάτων, φυλών, εθνικοτήτων. Και γενικά, η σταρ είναι γνωστή υποστηρίκτρια των ανθρωπίνων και ίσων δικαιωμάτων μεταξύ όλων των ανθρώπων.

Pixel

Είναι περίεργο λοιπόν, το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να την κατηγορήσει ότι εκμεταλλεύεται την φήμη της ή το γεγονός ότι χρησιμοποιεί στις καμπάνιες ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων από μαύρες, λευκές μέχρι και τρανσέξουαλ γυναίκες, απλά για να προμοτάρει τα προϊόντα της.

Για κάτι τέτοιο την κατηγόρησε και ένας χρήστης του Twitter, στον οποίο η Rihanna του απάντησε με το… «γάντι».

Pixel

«Είχα την ευχαρίστηση να δουλέψω με πολλές ταλαντούχες τρανς γυναίκες, ανά τα χρόνια», αναφέρει. «Αλλά δεν πηγαίνω να κάνω casting αποκλειστικά για τρανς γυναίκες! Όπως δεν κάνω casting για γυναίκες που δεν είναι τρανσέξουαλ και στρέιτ! Σέβομαι όλες τις γυναίκες. Είτε είναι τρανς, είτε όχι, δεν με αφορά».

Επίσης, κατηγόρησε πολλά brands μόδας και ομορφιάς ότι χρησιμοποιούν τρανς γυναίκες με σκοπό να προμοτάρουν τις καμπάνιες τους.

«Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο που μια τρανς γυναίκα ή άνδρας, χρησιμοποιείται σαν ένα διαφημιστικό εργαλείο. Πολύ συχνά βλέπω εταιρίες να το κάνουν αυτό σε τρανς και μαύρες γυναίκες! Είναι απλά θλιβερό».

Διάβασε παρακάτω την απάντηση της Rihanna.

https://twitter.com/lbertootero/status/935911726356357121/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.thefader.com%2F2017%2F11%2F30%2Frihanna-trans-models-fenty-beauty

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σουηδία

Τι έκανε πριν «σκίσει» στη σκηνή της Eurovision

CELEBS

Αλεξάνδρα Νίκα: Κουμπάρα με glam εμφάνιση στον γάμο Ξυλά - Πρωτονοτάριου

Στο πλευρό της ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Αργυρός

CELEBS

Eurovision 2024: Πόσο κόστισε η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό φέτος

Σύμφωνα με το έγγραφο που ανέβηκε στην Διαύγεια

Προτεινόμενα

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο. 

BLOGS

Ο Carmy ξανά στην κουζίνα του στο πρώτο trailer της τρίτης σεζόν του The Bear

Και τα 10 νέα επεισόδια της σειράς έρχονται στις 27 Ιουνίου