Skip to main content

CELEBS

Heidi Klum: Αρραβωνιάστηκε;

Το μονόπετρο και οι φήμες για κρυφό αρραβώνα...



 

Εδώ και λίγους μήνες, και συγκεκριμένα από τον περασμένο Μάρτιο, η Heidi Klum έχει σχέση με τον κατά 13 χρόνια νεότερο της Vito Schnabel. Και μπορεί οι δυο τους αρχικά να προσπαθούσαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο εδώ και λίγο καιρό το ζευγάρι δεν κρύβει πια τον έρωτα του με την Heidi να ανεβάζει συχνά κοινές τους φωτογραφίες στο instagram. 

Και αφού ο χωρισμός της από τον πρώην σύζυγο της Seal πλέον επισημοποιήθηκε με την έκδοση του διαζυγίου τους, το πρώην μοντέλο δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να μην κάνει το νέο βήμα στη ζωή του. Κάπως έτσι άρχισαν λοιπόν να φουντώνουν οι φήμες για μυστικό αρραβώνα με τον Vito κάτι που απ' ότι φαίνεται ανταποκρίνεται τελικά στην πραγματικότητα, καθώς η Heidi εθεάθη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με ένα τεράστιο μονόπετρο στο δάκτυλο της. 

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν πρόκειται απλά για μια πρόταση γάμου ή για αρραβώνα επίσημο και με τα όλα του σαν αυτόν που έκανε η Lady Gaga που είναι παραδοσιακό κορίτσι,όμως όλα δείχνουν πως η Klum και ο Schnabel θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας μάλιστα την ευχή και τον παιδιών του διάσημου μοντέλου που τα πάνε πάρα πολύ καλά με τον νέο αγαπημένο της μαμάς τους. 

heidi-klum2.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.