Skip to main content

CELEBS

George Clooney – Amal Alamuddin: Οι πρώτες φωτογραφίες από το γαμήλιο party τους στο Λονδίνο!

Τι φόρεσε αυτή τη φορά η Amal;



 

Στήθος πάπιας, μοσχαρίσια παϊδάκια, αρνάκι και φιλέτο κοτόπουλο και για απεριτίφ δύο κοκτέιλς με την αποκλειστική υπογραφή του διάσημου ζευγαριού. Απ' όλα είχε το μενού...

Oι γονείς της Amal Alamuddin το είπαν και το έκαναν, οργανώνοντας ένα γαμήλιο πάρτι προς τιμήν των νεόνυμφων που έκλεψε τις εντυπώσεις. Όσο η κόρη τους βρισκόταν στην Αθήνα για την υπόθεση των Μαρμάρων του Παρθενώνα και ο George Clooney στην Νέα Υόρκη για την καινούργια του  ταινία, η Βaria και ο Ramzi Alamuddin εστίασαν στις λεπτομέρειες της δεξίωσης. Κι απ' ότι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες κατάφεραν να καταπλήξουν τόσο τους προσκεκλημένους τους από την Αγγλία και τον Λίβανο όσο και το ίδιο το ζευγάρι. 

Το πάρτι έγινε σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο λίγο έξω από το Λονδίνο, σε μια παραμυθένια τοποθεσία που θύμιζε μυθιστόρημα της Jane Austen, ενώ το μονοπάτι που οδηγούσε στην αίθουσα του δείπνου ήταν στολισμένο με ορχιδέες. Τα τραπέζια ήταν στρωμένα με μαύρα τραπεζομάντηλα και διακοσμημένα με γλαστράκια με δάφνη και λευκά τριαντάφυλλα τα οποία σύμφωνα με την μητέρα της είναι τα αγαπημένα της Amal. 

To ζευγάρι έφτασε στο ξενοδοχείο από νωρίς με τον διάσημο ηθοποιό να λάμπει από ευτυχία μέσα στο κομψό σμόκιν του και την Amal να αποδεικνύει ότι προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στις απαιτήσεις του Hollywood, φορώντας μια εντυπωσιακή χρυσή τουαλέτα και έντονο κόκκινο κραγιόν. 

clooney2.jpg

clooney3.jpg

clooney4.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ