Skip to main content

CELEBS

H Ellen Pompeo πήρε... μόλις 20 εκατ. δολ. για να συνεχίσει στο Grey's Anatomy

Είναι πολλά τα λεφτά για τη Meredith Grey.



Όχι, 3, όχι 5, όχι 15 αλλά 20 εκατομμύρια δολάρια είναι ο μισθός της Ellen Pompeo aka της αγαπημένης μας γιατρού στην αμερικάνικη τηλεόραση, Meredith Grey.

Για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ABC λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών, στο αξιοπρόσεκτο ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ίδια δήλωσε ότι ήταν η δημιουργός της σειράς Shonda Rhimes η οποία την «έσπρωξε» να διεκδικήσει αυτό το ποσό.  Η Pompeo δήλωσε ότι αξίζει αυτά τα λεφτά.

Συγκεκριμένα, είπε στο Hollywood Reporter: «Είμαι 48 και έχω φτάσει σε μία φάση στην ζωή μου, όπου είναι ΟΚ να ζητάω αυτά που αξίζω, τα οποία έρχονται μόνο με την εμπειρία της ηλικίας μου. Όχι επειδή, είμαι η πιο ‘σχετική’ ηθοποιός εκεί έξω. Ξέρω ποια είναι η αντίληψη της βιομηχανίας, επειδή παίζω αυτό τον χαρακτήρα 14 χρόνια. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο καθένας μπορεί να είναι καλός σε μία σειρά την πρώτη ή την δεύτερη σεζόν. Μπορεί όμως να είναι 14 χρόνια μετά; Αυτό είναι μια ‘γ…..ο’ ικανότητα!»

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ηθοποιός της αμερικανικής τηλεόρασης είναι η Sofia Vergara, πρωταγωνίστρια της κωμικής τηλεοπτικής σειράς "Modern Family", λαμβάνοντας το ποσό των 41,5 εκατομμυρίων ανά σεζόν. Ακολουθεί η Kaley Cuoco, η πρωταγωνίστρια του "The Big Bang Theory" (CBS) με 26 εκατομμύρια δολάρια. Η Pompeo έρχεται πρώτη (ως η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα της TV) στην κατηγορία της δραματικής σειράς.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα