Skip to main content

CELEBS

H Keira Knightley αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί κι αυτή σεξουαλική παρενόχληση

Άλλη μία ακόμα σταρ μοιράζεται την δική της ιστορία



Κεφάλαιο Σεξουαλική Παρενόχληση: ο κόσμος έχει αρχίσει ν’ αλλάζει από την στιγμή που εκατοντάδες γυναίκες από τον χώρο του Χόλυγουντ, άρχισαν να μιλάνε ανοιχτά για τις επιθέσεις που έχουν δεχθεί, ανά τα χρόνια.

Pixel

Παρόλα αυτά, τέτοιου είδους συμβάντα δεν λαμβάνουν μέρος μόνο στην βιομηχανία του κινηματογράφου, αλλά σε όλους τους χώρους.

Αυτό θέλει να τονίσει και η Keira Knightley η οποία πρόσφατα αποκάλυψε την δική της ιστορία.

Pixel

Η ίδια μίλησε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί από άνδρες, όχι στον χώρο του κινηματογράφου, αλλά στην προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Variety, μιλώντας για το γεγονός ότι το πρόβλημα ξεπερνά την βιομηχανία του κινηματογράφου.

«Ενώ βρισκόμουν σε μπαρ, μπορώ να μετρήσω τουλάχιστον τέσσερις φορές που δέχθηκα τέτοιου είδους επίθεση. Νομίζω ότι όλοι έχουν αντιμετωπίσει τα δικά τους ‘τέρατα’. Δεν είναι μόνο για τις ηθοποιούς. Είναι δασκάλες, δικηγόροι…», δήλωσε σχετικά.

Συνέχισε λέγοντας: «Και δεν μιλάω για τον βιασμό. Μιλάω για εκείνες τις γυναίκες που ενώ απολάμβαναν το ποτό τους σε ένα μπαρ δέχθηκαν άσεμνες προτάσεις, χωρίς να το επιθυμούν.»

Η Knightley, δεν έχει προσάψει κατηγορίες προς το πρόσωπο του παραγωγού κινηματογράφου Harvey Weinstein αναφέροντας συγκεκριμένα ότι οι δυο τους είχαν πάντα τυπικές σχέσεις.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σουηδία

Τι έκανε πριν «σκίσει» στη σκηνή της Eurovision

CELEBS

Αλεξάνδρα Νίκα: Κουμπάρα με glam εμφάνιση στον γάμο Ξυλά - Πρωτονοτάριου

Στο πλευρό της ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Αργυρός

CELEBS

Eurovision 2024: Πόσο κόστισε η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό φέτος

Σύμφωνα με το έγγραφο που ανέβηκε στην Διαύγεια

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε το νέο δίσκο της Μαρίνας Σάττι με τίτλο P.O.P.

Ο δίσκος περιλαμβάνει εκτός από το “ZARI” με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision και το “EIMAI KALA”, σε στίχους της life coach Κατερίνα Σαλακά

ASK THE EDITOR

5 αντιηλιακά με χρώμα που θα σου λύσουν τα χέρια αυτό το καλοκαίρι

Το πολυχρηστικό προϊόν που αγαπάμε για τους θερινούς μήνες

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Εργαστήρι συμμετέχει στην Aνθοκομική 'Εκθεση Κηφισιάς

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» θα συμμετάσχει και φέτος στην 70η Ανθοκομική Έκθεση, που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.