Skip to main content

CELEBS

Η Τάμτα απαντάει στο αν ετοιμάζεται για γάμο

Θα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα;



Διάφορα δημοσιεύματα που κάνουν την εμφάνισή τους το τελευταίο καιρό, θέλουν την Τάμτα να είναι έγκυος και να ετοιμάζεται για γάμο με τον Πάρη Κασιδόκωστα.

Τι ισχύει όμως; Η Real ρώτησε την πλέον αρμόδια να απαντήσει... δηλαδή την ίδια την τραγουδίστρια. "Μαθαίνω και εγώ διάφορα από όλα αυτά που γράφονται, αλλά σου απαντώ πως δεν ισχύει τίποτα από αυτά που προανέφερες. Ούτε συγκατοικώ, ούτε παντρεύομαι. Προτιμώ να μη μιλώ για τα προσωπικά μου και να υπάρχω στον χώρο μόνο μέσα από τα επαγγελματικά μου" σημείωσε.

"Είμαι πολύ καλά. Είμαι ευτυχισμένη και, ξέρεις θα ήμουν αχάριστη να πω κάτι άλλο, μιας και όλα πηγαίνουν εξαιρετικά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο".

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Χαμένοι στη μετάφραση: 8 ξένες λέξεις και φράσεις που δεν έχουν ελληνική μετάφραση

Από μία απογευματινή βόλτα στο κέντρο της πόλης με φίλους μέχρι την απόλαυση καφέ και μπύρας μία ηλιόλουστη μέρα, 8 λέξεις που έρχονται από διαφορετικές χώρες του κόσμου και δεν μεταφράζονται στα ελληνικά.