Skip to main content

CELEBS

Στις 3 το μεσημέρι η κηδεία της Αλεξίας Αλεξιάδου

Δύσκολες ώρες για την οικογένειά της...


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Οδυνηρές είναι οι στιγμές που ζει η Βέφα Αλεξιάδου, όπως και οι κόρες και ο σύζυγος της Αλεξίας Αλεξιάδου που έφυγε χθες ξαφνικά, την ώρα που κοιμόταν, σε ηλικία μόλις 41 ετών. Χιλιάδες μηνύματα έχουν πλημμυρίσει τα social media, ο τελευταίος αποχαιρετισμός θα γίνει στις 3 μετά το μεσημέρι στο Νεκροταφείο της Νέας Ερυθραίας και με τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της Αλεξίας να βρίσκονται κυριολεκτικά σε κατάσταση σοκ.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η μητέρα της, Βέφα Αλεξιάδου, η οποία κυριολεκτικά συνειδητοποίησε μόνη της τον χαμό της κόρης της, αφού συγγενείς και φίλοι που βρίσκονταν σπίτι της έλεγαν ότι η Αλεξία έχει υποστεί σοβαρότατη κρίση άσθματος και νοσηλεύεται. Όμως η διαρροή της είδησης στα μέσα ενημέρωσης δεν κράτησε για πολύ κρυφή την τραγική είδηση και αναγκάστηκαν να της το αποκαλύψουν. 

Η Αλεξία Αλεξιάδου είχε δύο κόρες, ηλικίας 17 και 10 ετών. Με τη μικρότερη, την Γενοβέφα, προγραμμάτιζε ταξίδι στις ΗΠΑ σε λίγες μέρες...

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός