Skip to main content

CELEBS

O Σάκης Τανιμανίδης μιλά για τον γάμο του

Ο παρουσιαστής του Survivor σιγά σιγά ετοιμάζεται για τη μεγάλη μέρα.



Από πέρυσι ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα, έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης. Περισσότερο μάλλον γιατί είναι ένα όμορφο ζευγάρι, και όχι γιατί υπάρχει οτιδήποτε... ύποπτο, πίσω από το γεγονός ότι τελικά ήταν να γίνει πέρυσι αλλά αναβλήθηκε.

Όπως όλα δείχνουν, πάντως, ο γνωστός παρουσιαστής και η καλή του, θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης τον Σεπτέμβρη. Η Μαρίνα Βερνίκου, που θα είναι κουμπάρα, έχει αποκαλύψει στο Πρω1νό την ημερομηνία και το μέρος: 1/9 στη Σίφνο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μιλώντας στο Down Town Κύπρου, επιβεβαίωσε ότι η στιγμή του γάμου πλησιάζει. «Να μη χαλάσουμε την παράδοση. Είχαμε έναν γάμο μετά το περσινό «Survivor» να μην κάνουμε άλλον έναν και φέτος;» απάντησε, όταν ρωτήθηκε αν μετά τον Acun Ilicali που παντρεύτηκε πέρυσι, έχει έρθει και η σειρά του.

Όσον αφορά το θέμα "οικογένεια", ο παρουσιαστής του Survivor δεν ξάφνιασε, τονίζοντας ότι αυτό είναι ευτυχία για εκείνον. «Η ευτυχία είναι κάτι υποκειμενικό, ο καθένας την οραματίζεται διαφορετικά. Η δική μου εικόνα, λοιπόν, της ευτυχίας είναι εγώ με την Χριστίνα αγκαλιά σε έναν καναπέ και 4-5 πιτσιρίκια να κάνουν έναν πανικό μπροστά μας, που από τη μια σίγουρα δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς, αλλά από την άλλη είναι ο μόνος ουσιαστικός λόγος για να έχεις ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Όλα τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα μπροστά σε αυτή την εικόνα», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της

CELEBS

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει γενέθλια - Η φωτογραφία που τράβηξε η Κέιτ

To μήνυμα του πριγκιπικού ζεύγους στον λογαριασμό του στο instagram

CELEBS

Πάσχα στις Σεϋχέλλες για την Ιωάννα Τούνη: Room tour στο πολυτελές σπίτι

Είναι σε απόσταση αναπνοής από την παραλία

Προτεινόμενα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού