Skip to main content

CELEBS

Meghan Markle-Prince Harry: Ποιοι celebrities θα βρεθούν στον γάμο τους;

Οι παλιοί συνάδελφοί της από την σειρά Suits θα είναι πάντως εκεί!



Οι ετοιμασίες για τον μεγάλο βασιλικό γάμο, στις 19 Μαΐου έχουν πάρει φωτιά και το ζευγάρι έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζει την λίστα με τους καλεσμένους.

Ο Prince Harry και η Markle θα κάνουν δύο δεξιώσεις μετά το γαμήλιο μυστήριο στο St. George's Chapel στο Windsor Castle.

Η πρώτη δεξίωση θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της ημέρας και θα είναι πιο prive, ενώ στην δεύτερη θα γίνουν οι μεγάλοι εορτασμοί με την Mel B των Spice Girls να είναι μια από τις καλλιτέχνιδες που θα τραγουδήσουν.

Η λίστα λοιπόν, για την δεύτερη δεξίωση περιλαμβάνει ήδη μεγάλα ονόματα και συγκεκριμένα λέγεται ότι μερικοί από τους celebrities που θα λάβουν την πολυπόθητη πρόσκληση στα χέρια τους είναι οι εξής:

Serena Williams, Michelle και Barack Obama, το καστ της σειράς Suits (στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Markle), η Misha Nonoo, η Millie Mackintosh, οι Spice Girls, ο Ed Sheeran, o Elton John, οι Foo Fighters, η Sarah Ferguson Δούκισσα του York, η Priyanka Chopra και ο σχεδιαστής μόδας Roland Mouret, μεταξύ άλλων που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.