Skip to main content

CELEBS

Φαίη Μαυραγάνη: «Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά τέσσερις φορές»

Η γνωστή παρουσιάστρια τόνισε ότι είναι υποκριτικό κάποιοι να ανακαλύπτουν ξαφνικά ότι μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την εξουσία για να εκβιάσουν με σεξουαλικό κίνητρο.



Το ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης 4 φορές, αποκάλυψε η Φαίη Μαυραγάνη μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο TV Page της Νέας Σελίδας.

Pixel

Η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Epsilon, είπε συγκεκριμένα ότι την παρενόχλησαν και πριν μπει στον χώρο αλλά και στην αρχή της καριέρας της, άνθρωποι πολύ αναγνωρίσιμοι, που της υπόσχονταν να την κάνουν "πρώτο όνομα" με το ανάλογο αντάλλαγμα.

«Mάλιστα, μου έχει τύχει να με συναντήσει αργότερα ένας από αυτούς τους ανθρώπους και να μου πει "Δεν είχες μυαλό! Κάτσε τώρα με το μικρόφωνο στο χέρι, ενώ θα μπορούσες να ήσουν κυρία» πρόσθεσε.

Pixel

«Το θεωρώ υποκριτικό να ανακαλύπτουν ξαφνικά κάποιοι ότι υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν την εξουσία που διαθέτουν για να εκβιάσουν κάποιους άλλους με σεξουαλικούς σκοπούς. Αυτό, δυστυχώς, είναι κανόνας εδώ και πάρα πολλά χρόνια» τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Το πρώτο pregnancy look της Hailey Bieber είναι εμπνευσμένο από μια τάση των zeros που μας έχει μείνει αξέχαστη

Δείτε την εμφάνιση της εγκυμονούσας Hailey Bieber, που μας γυρνά πίσω στον χρόνο