Skip to main content

CELEBS

Η Rihanna επιστρέφει στο instagram!

Άνοιξε ξανά ο λογαριασμός της RiRi στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.



Πριν από 6 μήνες η Rihanna ήταν διακοπές. Και επειδή διακοπές για την Rihanna σημαίνουν εκτός από αμέτρητα μπικίνι και υπερπολυτελείς κρουαζιέρες με ιδιωτικά γιοτ, και κάποιες σούπερ προκλητικές φωτογραφίες στα social media, η RiRi (μαζί με τους 13 εκατομμύρια followers της) είδε τον λογαριασμό της στο instagram να... κλείνει. Πάλι καλά που της είχε μείνει το Twitter και έκανε κουτσά - στραβά την δουλειά της αν και η αλήθεια είναι πως μετά το περιστατικό μαζεύτηκε πολύ.

Πάντως εδώ και 2 μέρες ο λογαριασμός της διάσημης τραγουδίστριας επανήλθε. Μάλιστα το instagram την καλωσόρισε πίσω με ένα σκιτσάκι το οποίο την απεικόνιζε με μαγιό και άπειρα βραχιόλια να κρατάει από το χέρι την φωτογραφική μηχανή που είναι το σήμα κατατεθέν του γνωστού social media.

Όσο για την Rihanna επανήλθε σεμνά και ταπεινά με μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται μόνο το πρόσωπο της αλλά ανάποδα. Σεμνά και ταπεινά αλλά πάντα με ένα twist.

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.