Είναι ο Harry Styles το καλύτερο αγόρι της μουσικής βιομηχανίας;

Ο Ηarry των One Direction δίνει μαθήματα λατρείας προς τους θαυμαστές του...

Αναστασία Τουρούτογλου

 

Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο διάσημα αγόρια στον κόσμο. Επίσης είναι ένα από το πιο όμορφα αγόρια στον κόσμο. Μέχρι πρόσφατα πιστεύαμε πως είναι το κακό παιδί των Οne Direction και η αλήθεια είναι πως και ο ίδιος μας είχε δώσει διάφορες αφορμές.

Ναι ο Harry Styles περνάει τα βράδια του πηγαίνοντας από πάρτι σε πάρτι, γεμίζει το σώμα του τατουάζ και αλλάζει τα κορίτσια σαν τα πουκάμισα. Άσε που πριν λίγο καιρό πλήγωσε και την Taylor και εμείς όπως ίσως έχεις καταλάβει την αγαπάμε την Τaylor. Όμως παρά την δόξα και το χρήμα που μπήκαν στη ζωή του μέσα σε μία νύχτα,όταν οι One Direction, βρέθηκαν από το πλατό του X Factor στην κορυφή των παγκόσμιων charts, ο Harry δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε και κυρίως σε ποιους οφείλει όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

Γι' αυτό το λόγο δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει στους θαυμαστές του την αγάπη του. Κι όχι μόνο λέγοντας τους το μέσω social media αλλά αποδεικνύοντας το και με πράξεις. 

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, ο διάσημος τραγουδιστής βγήκε από γνωστό στούντιο του Λονδίνου και έπεσε πάνω σε ένα τεράστιο πλήθος θαυμαστών που τον περίμεναν για ώρες απ' έξω. Και πάρα το γεγονός ότι η προσωπική του ασφάλεια έτρεξε να τον βοηθήσει να απεγκλωβιστεί και να προχωρήσει, ο Harry γεμάτος χαμόγελο και με πολύ καλή διάθεση έμεινε εκεί και έκανε αστεία με τον κόσμο βγαίνοντας φωτογραφίες με τον καθένα χωριστά!

Αυτό θα πει...αφοσίωση!

1415125925300_wps_3_04_NOVEMBER_2014_LONDON_U.jpg

1415125925309_wps_4_04_NOVEMBER_2014_LONDON_U.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares