Skip to main content

CELEBS

«Μου φερόταν σαν να είμαι υπάλληλός της»!

H Anne Hathaway έχει ράμματα για την γούνα της Meryl Streep...



 

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Anne Hathaway μίλησε και για την συνεργασία της με την Meryl Streep, πριν από 8 χρόνια στην ταινία Ο Διάβολος Φορούσε Prada. Και φαίνεται πως παρά το γεγονός ότι η συνεργασία της ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς δεν εξελίχθηκε όπως ήλπιζε η Anne. 

«Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε με αγκάλιασε σφιχτά και σκέφτηκα “Θα περάσουμε τέλεια”. Ώσπου γύρισε και μου είπε “γλυκιά μου, είναι η τελευταία φορά που είμαι καλή μαζί σου”!», αναφέρει στην συνέντευξη της η διάσημη ηθοποιός. 

Μάλιστα η Hathaway δήλωσε πως μόλις ξεκίνησαν τα γυρίσματα τα πράγματα χειροτέρεψαν ακόμη περισσότερο: «Τότε ήταν που είδα το πραγματικά σκληρό πρόσωπο της. Μου φερόταν σαν να είμαι υπάλληλος της».

Έχεις μείνει με το στόμα ανοιχτό ε; Κι εμείς μείναμε όταν τα πρωτομάθαμε. Η πραγματικότητα όμως είναι πως η Meryl, όπως αμέσως μετά έσπευσε να συμπληρώσει η Anne, τα έκανε όλα αυτά προκειμένου να την βοηθήσει να μπει πιο γρήγορα και εύκολα στο πετσί του ρόλου.

«Πέρασαν μήνες μέχρι να ξαναδώ την πραγματική Meryl», είπε και διευκρίνισε πως είναι «μια εκπληκτική γυναίκα, και ένας πολύ ζεστός άνθρωπος». Είπαμε κι εμείς... Είναι ποτέ δυνατόν;

devil.jpg

devil2.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department