Skip to main content

CELEBS

Cher: Τα προβλήματα υγείας και η ματαίωση της περιοδείας της!

Τι ακριβώς συμβαίνει στην διάσημη τραγουδίστρια;



 

H  Cher είχε προγραμματίσει να περάσει το φθινόπωρο του 2014 πάνω στη σκηνή αφού όλα ήταν πανέτοιμα για την νέα μεγάλη περιοδεία της με τίτλο "Dressed To Kill Tour".

Δυστυχώς όμως κάποια προβλήματα στην υγεία της τα οποία ξεκίνησαν από μία απλή μόλυνση και στη συνέχεια επιδεινώθηκαν την έκαναν να παγώσει τα πάντα για ένα διάστημα μέχρι να αισθανθεί καλύτερα.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η διάσημη τραγουδίστρια έχει περάσει αρκετό διάστημα σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια όπου οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να συνδέσουν ένα φορητό μόνιτορ την καρδιά της προκειμένου να θέσουν υπό καλύτερη και πιο ομαλή λειτουργία τους χτύπους της. 

Πάντως σύμφωνα με άτομα από το στενό της περιβάλλον δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και το μόνο που χρειάζεται η Cher είναι λίγη ηρεμία και ξεκούραση. 

Όπως καταλαβαίνεις η περιοδεία θα πρέπει να περιμένει. Αν και η ίδια ήλπιζε μέχρι και τον Σεπτέμβριο πως κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της μέσω Twitter πως θα ακυρώσει μόνο αν δεν έχει άλλη επιλογή, απ' ότι φαίνεται πείσθηκε τελικά να αναβάλει τα σόου μέχρι να αναρρώσει πλήρως. 

Περαστικά Cher!

1415228380463_wps_41_Closer_Weekly_Cher.jpg

1415231933727_Image_galleryImage_NEW_YORK_NY_SEPTEMBER_24_.JPG

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»