Skip to main content

CELEBS

Keira Knightley: Μας δείχνει το πραγματικό της στήθος!

Μια διαμαρτυρία ενάντια στο Photoshop...



 

Έχει υπάρξει και αυτή θύμα της επεξεργασίας του Photoshop και μάλιστα χωρίς καν να ερωτηθεί αν αυτό είναι κάτι που το θέλει. Η Keira Knightley που εξομολογείται πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δει το νούμερο του στήθος του να ανεβαίνει σε διαφημιστικές καμπάνιες και όχι μόνο, αποφάσισε να λύσει την... παρεξήγηση και να μας δείξει το αληθινό στήθος είναι σε μία προσπάθεια να πείσει τις γυναίκες ότι πρέπει να αγαπάνε τον εαυτό τους όπως πραγματικά είναι. 

Η διάσημη ηθοπoιός τόλμησε την συγκεκριμένη φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού “Interview” βάζοντας σαν όρο το αποτέλεσμα να μην υποστεί την παραμικρή ψηφιακή επεξεργασία. Αυτό ήταν και το ζητούμενο άλλωστε. 

Η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε αργότερα στο “London Times”σχολίασε πως: «Νιώθω πως το σημαντικό είναι να δηλώσεις πως δεν έχει σημασία το σχήμα του σώματος σου.  Θεωρώ πώς τα σώματα των γυναικών είναι ένα πεδίο μάχης και η τέχνη της φωτογραφίας είναι εν μέρει υπεύθυνη».

003B0E3F9DC51E0383579048E8C4EBB0.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.