Η Hillary Clinton... ψηφίζει Meryl Streep

Σε μια πιθανή ταινία βασισμένη στη ζωή της 

Αναστασία Τουρούτογλου

Όλοι μας έχουμε σκεφτεί, έστω και φευγαλέα, ποιος ή ποια θα θέλαμε να μας παίξει σε μια ταινία για την ζωή μας. Γιατί, λοιπόν, να εξαιρούνται από αυτό οι διάσημοι και ισχυρoί;

Η Hillary Clinton, της οποίας η ζωή έχει σίγουρα πάρα πολύ ενδιαφέρον, δήλωσε πως αν κάποια στιγμή δώσει την έγκριση ώστε να γυριστεί μια ταινία βασισμένη στη ζωή της, θα ήθελε η ηθοποιός που θα την υποδυθεί να είναι η Μeryl Streep. 

Kι απ' ότι φαίνεται σε αυτό είναι σύμφωνη και η ίδια η Streep, η οποία είχε δηλώσει στο παρελθόν  πως αυτή και η ισχυρή κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν πάρα πολλά κοινά. «Βρίσκω πολλές ομοιότητες. Έχουμε σχεδόν την ίδια ηλικία, έχουμε δύο αδελφούς, οι δικοί μου είναι ενοχλητικοί, μεγαλώσαμε και οι δύο σε σπίτια της μεσαίας τάξης με μεγαλόψυχες μητέρες που μας ενθάρρυναν να κάνουμε κάτι ενδιαφέρον και χρήσιμο στη ζωή μας. Πήγαμε και οι δύο από το δημόσιο σχολείο σε διακεκριμένα γυναικεία κολέγια... Αποφοιτήσαμε και οι δύο από το Yale... », είχε πει η διάσημη ηθοποιός στον λόγο της για τη Hillary Clinton, στην Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής Γυναικών το 2012.

Αν τα σχέδια για την ταινία υλοποιηθούν και η Streep παίξει πράγματι την Hillary, τότε θα έχει ενσαρκώσει δύο διαφορετικές γυναίκες πολιτικούς στην καριέρα της, καθώς έχει ήδη υποδυθεί την Margaret Thatcher στην ταινία, The Iron Lady. 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares