Skip to main content

CELEBS

Λ. Λιβιεράτος: «Έφτασα στα όριά μου... στο χείλος του γκρεμού»

Η δύσκολη περίοδος του Λάμπη...


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

O Λάμπης Λιβιεράτος, παραχώρησε συνέντευξη στον Μαρίνο Βυθούλκα και στο περιοδικό «People», και μίλησε για τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε αποκαλύπτοντας ότι έφτασε στο χείλος του γκρεμού.

«Πέρασα ένα σοκ κι έβλεπα κάποιους γιατρούς από ένα νοσοκομείο. Έπεσα ψυχολογικά και πέρασα μια φάση κατάθλιψης. Ευτυχώς, όλο αυτό κράτησε μόνο ενάμιση χρόνο. Μέσα από τη στήριξη φίλων και ανθρώπων που στάθηκαν πολύ κοντά μου (ανάμεσά τους ο Θάνος Καλλίρης, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης, ο Νίνο, ο Αντώνης Ρέμος, η συνεργάτιδά του, Έφη Μπούνταλη, οι κουμπάροι μου, Σαμ και Χρυσούλα Κέρος, και οι Άντζυ και Ανδρέας Ανδρεαδάκης), βρήκα τη δύναμη να το ξεπεράσω. Έφτασα στα όριά μου, αλλά, όπως λέει και ο Νίκος Καζαντζάκης: “Αν δεν φτάσεις στο χείλος του γκρεμού, δεν βγάζει η πλάτη σου φτερά για να πετάξεις’’. Έφτασα στο χείλος του γκρεμού, αλλά δεν έπεσα», αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός