Skip to main content

CELEBS

Jennifer Aniston: «Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ασυγχώρητα πράγματα»

Τελικά η διάσημη ηθοποιός έχει συγχωρέσει τον Brad Pitt;



 

Kαι μέσα σε μία νύχτα την παράτησε. Και δεν είναι που την παράτησε μετά από τόσα χρόνια σχέσης και γάμου, είναι που η απιστία του έγινε πρωτοσέλιδα σε όλες τις εφημερίδες και όλα τα περιοδικά του πλανήτη πληγώνοντας πολύ βαθιά την Jennifer Aniston.

Σήμερα, 9 πλέον χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η διάσημη ηθοποιός διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και φαίνεται πιο έτοιμη από ποτέ να μιλήσει για το διαζύγιο της από τον Brad Pitt, δείχνοντας τρομερή ανωτερότητα και αξιοπρέπεια...

«Είμαι άνθρωπος που συγχωρεί,» σχολίασε η Jennifer σε πρόσφατη συνέντευξη της. «Σίγουρα είμαι. Νομίζω είναι πολύ σημαντικό να συγχωρεί κανείς. Ειδάλλως συσσωρεύεται μέσα σου – και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κρατάς κακία. Ακούστε, οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ασυγχώρητα πράγματα, αλλά πρέπει να το ξεπερνάς και να λες «Κοίτα, είμαστε όλοι άνθρωποι. Κάνουμε λάθη»». 

Είναι η αγαπημένη μας και μας θυμίζει σχεδόν καθημερινά το γιατί... Go Jennifer!

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.