Skip to main content

CELEBS

Λιάγκας: «Αισθάνθηκα απαξιωμένος από τον ΑΝΤ1 - Περνάω εφιαλτικά»

Η έντονη δυσαρέσκεια του παρουσιαστή μπροστά στην κάμερα



{star[1_paf1brdg]}

Έχει συμβόλαιο, αλλά δεν έχει εκπομπή. Και γι αυτό ακριβώς ρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, μεταξύ άλλων στην τελευταία του "συνάντηση" με τις τηλεοπτικές κάμερες.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μίλησε αποκλειστικά «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και τον δημοσιογράφο της εκπομπής Στέφανο Κωνσταντινίδη.

"Αισθάνθηκα απαξιωμένος και προσβεβλημένος, θεωρώ ότι ήταν τουλάχιστον – να μην πω απρεπής – ατυχής η συγκεκριμένη δήλωση. Γιατί μέχρι τότε εγώ δεν είχα κάποια αίσθηση. Είχα ένα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και περίμενα να με φωνάξουν για να μου πούνε τι θα κάνουμε. Κι εγώ μαζί με εσάς πληροφορήθηκα ότι ο ΑΝΤ1 δεν με έχει στα σχέδια του και το πληροφορήθηκα τον Ιούλιο", ειπε ο παρουσιαστής για τα όσα είπε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού, Τζώρτζης Ποφάντης τον περασμένο Ιούλιο σχετικά με την αξιοποίηση του στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Και συνέχισε: "Αμέσως μετά επικοινώνησα με τον ΑΝΤ1. Έγιναν πολλά ραντεβού και εδώ και στην Κέρκυρα σε καλό κλίμα. Με τους ανθρώπους δεν έχω κανένα παράπονο. Να το ξεκαθαρίσω. Έχω άριστη σχέση με την ιδιοκτησία, τον Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος ήταν όποτε τον έχω χρειαστεί στο πλευρό μου και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Και με τον Ποφάντη. Και με τον Λιαρέλλη, χρόνια φίλοι, στο ALTER μαζί, από τους ανθρώπους που με είχαν βοηθήσει πολύ. Τώρα ο σταθμός κάνει άλλες επιλογές, δεν είμαι μέσα στις επιλογές του σταθμού, αυτά συμβαίνουν. Δεν είναι κακό αυτό. Το κακό είναι όταν έχεις συμβόλαιο με κάποιον και τον πληρώνεις για να δουλεύει, αλλά τον κρατάς δεσμευμένο χωρίς να μπορεί να δουλέψει σε εσένα, ούτε να βρει την τύχη του αλλού. Αυτό για εμένα δεν είναι έντιμο. Δεν είναι αντρίκιο. Από εκεί και πέρα βλέπετε ότι ούτε κάποια κίνηση εχθρική κάνω προς τον σταθμό μου, ανήκω στον ΑΝΤ1 και περιμένω".

Ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε ακόμα γιατί δεν έδωσε το "παρών" στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1. «Στην παρουσίαση προγράμματος με πήραν από τον ΑΝΤ1 τηλέφωνα και πολλά στελέχη και μου είπαν να έρθεις γιατί ο σταθμός σε θέλει. Λέω «αφενός δεν μου το δείχνει ο σταθμός αν με θέλει, αφετέρου δεν θέλετε ούτε εσείς να έρθω επί της ουσίας, διότι θα είναι μεγαλύτερο πρόβλημα να είμαι εγώ εκεί, όταν επί της ουσίας δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε μαζί». Δεν παρακάλεσα τον ΑΝΤ1 να μου κάνει συμβόλαιο πέρυσι. Ο ΑΝΤ1 ήρθε και μου είπε θέλουμε να κάνουμε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και να κάνεις στο πλαίσιο του συμβολαίου ή late night εκπομπές ή prime time show».

«Εγώ θα καθόμουν και θα έλεγα περνάω μια χαρά» σχολίασε ο δημοσιογράφος της εκπομπής με τον πρώην σύζυγο της Φαίης Σκορδά να απαντά: «Εγώ θέλω να σου πω ότι περνάω εφιαλτικά. Το μόνο θετικό της ιστορίας είναι ότι περνάω πάρα πολλές ώρες με τα παιδιά μου. Δεν εκλιπαρώ για δουλειά, ούτε θεωρώ ότι η τηλεόραση χωρίς τον Λιάγκα θα είναι πιο φτωχή. Κάποια στιγμή θα τελειώσει η καριέρα μου. Θεωρώ ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Κάποια στιγμή ο κόσμος θα μου πει ότι "δεν σε θέλω άλλο", αλλά ας μου το πει ο κόσμος».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή για την οποία είπε ότι το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι σοβαρό και ανακοινώσιμο, δεν σημαίνει ότι φοράει και ράσα.

Πηγή: star.gr 

Φωτό: instagram @gliagas

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»

CELEBS

Γιάννα Τερζή: «Υπήρξε κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου στην Eurovision»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

7 tips στοματικής υγιεινής που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε

Πώς να προστατέψεις την υγεία των δοντιών και των ούλων σου αποτελεσματικά

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου