Skip to main content

CELEBS

Downton Abbey: Παρακαλούμε μην αγγίζετε!

Γιατί στην διάσημη τηλεοπτική σειρά οι ηθοποιοί δεν αγγίζουν ο ένας τον άλλον;



 

Mπορεί το Downton Abbey να είναι μία από τις πιο διάσημες και πετυχημένες σειρές εποχής όμως δεν ήταν λίγες εκείνες οι φορές που το κοινό και οι κριτικοί εντόπισαν μερικά λαθάκια στη σκηνοθεσία ή στις συμπεριφορές των χαρακτήρων: μερικά πολύ μικρά ατοπήματα που δεν ταιριάζουν και τόσο στη συμπεριφορά ανθρώπων που υποτίθεται πως ζουν στις αρχές του 20ου αιώνα.

Γι' αυτό το λόγο οι παραγωγοί της σειρά αποφάσισαν να προσλάβουν έναν ιστορικό προκειμένου να τους βοηθήσει λιγάκι με την ιστορική ακρίβεια του όλου εγχειρήματος. Έτσι λοιπόν ο Alastair Bruce κατέφθασε στα πλατό του Downton Abbey και έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες στους ηθοποιούς προκειμένου να μην αγγίζει ο ένας τον άλλον στα γυρίσματα!

Ο λόγος; Σε μια εποχή χωρίς αντιβιοτικά, οι άνθρωποι δεν πλησίαζαν ο ένας τον άλλο, με εξαίρεση τους γάμους, τις ερωτικές σχέσεις ή όταν υπήρχε κάποιος άρρωστος και έπρεπε να τον φροντίσουν. Έτσι, οι παραγωγοί θέλουν να αποφύγουν όσο το δυνατόν περισσότερα λάθη στη συνέχεια της ιστορίας!

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.