Skip to main content

CELEBS

"Χώρεσα στη ζωή μου και τον γάμο, και το σκυλί" - Ποια έκανε αυτή τη δήλωση

Η δήλωση ανήκει στην Κατερίνα Λέχου.



Στο σημείο, σε μια ήσυχη γειτονιά κοντά στο σπίτι της, όπου πάει βόλτα με τον άντρα της το σκύλο τους συνάντησε την κάμερα της εκπομπής «Ελένη» η Κατερίνα Λέχου.

«Δεν το ήθελα το σκυλί, γενικά είμαι άνθρωπος της ησυχίας και της ηρεμίας. Έχω περάσει πάρα πολλά χρόνια μοναχική και δε μπορούσα να καταλάβω πως θα το χωρέσω. Μου υποσχέθηκε ο άντρας μου ότι θα αναλάβει εκείνος όλη την ευθύνη και έτσι είπα ας το δοκιμάσουμε. Μόνο καλό μου έκανε», είπε κι εξήγησε πως είναι από τους ανθρώπους που αγαπούν τη μοναχικότητα.

Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός πρόσθεσε πως ο γάμος δεν είναι κάτι που κυνηγούσε στη ζωή της της το "έβγαλε" ο σύζυγός της, Μάνος Στρατάκης. «Μοναχικός είναι η ανάγκη μου. Μου αρέσει. Από μικρή το είχα ανάγκη. Ενώ ήμουν σε οικογένεια με παιδιά, πάντα έβρισκα μια γωνίτσα να απομονωθώ και μου άρεσε αυτό. Χώρεσα όμως στη ζωή μου και τον γάμο, και το σκυλί. Εξακολουθώ όμως να έχω πολύ χρόνο μόνη μου. Δεν είχα κανένα λόγο στα 40 μου να παντρευτώ, δεν ήμουν καμία απελπισμένη 40αρα που θέλει να παντρευτεί. Αυτό μου το έβγαλε ο συγκεκριμένος άνθρωπος», σημείωσε.

Όσο για το θέμα της μητρότητας και αν την ενοχλούν οι επίμονες ερωτήσεις που της γίνονται για το λόγο που επέλεξε να μην αποκτήσει παιδιά; «Δε με ενοχλεί αλλά έχω βαρεθεί. Δεν ήθελα. Ότι θέλει ο άνθρωπος το κάνει και ότι θέλει δεν το κάνει. Αυτό που λίγο με ενοχλεί, είναι η επιμονή της ερώτησης και η επανάληψη που δηλώνει κάτι εκ μέρους αυτού που κάνει την ερώτηση. Το σωστό θα ήταν να έχεις κάνει παιδιά, το σωστό θα ήταν να θέλεις να κάνεις παιδιά, εσύ γιατί δε θέλεις; Έχεις κάποιο πρόβλημα;», απάντησε.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Party γενεθλίων με τέσσερις τούρτες- Πόσων χρόνων έγινε

«Αγάπη, υγεία, ευτυχία, αφθονία», έγραψε στο instagram

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου για Ηλία Ψινάκη: «Συμφωνώ 100% με τη Μαίρη Συνατσάκη»

«Στέλνω τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου για κάθε γυναίκα που έχει μιλήσει»

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!