Τελικά θα δούμε νέο Sex And The City;

Η απάντηση δια στόματος Kim Cattrall...

Αναστασία Τουρούτογλου

 

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες για μία νέα ταινία Sex And The City γίνονται όλο και πιο έντονες. 

Τι λέει όμως μία από τις τέσσερις βασικές πρωταγωνίστριες της αγαπημένης τηλεοπτικής και κινηματογραφικής σειράς για το ενδεχόμενο να δούμε ξανά την γνωστή παρέα στη μεγάλη οθόνη; Η Samantha Jones, κατά κόσμον Kim Cattrall, όταν ρωτήθηκε συνέντευξή απάντησε πως οι φήμες είναι περισσότερο μια «ευχή» για επιστροφή των τεσσάρων κοριτσιών παρά για μία πραγματικότητα. Μάλιστα αναφέρθηκε και στο tweet του σκηνοθέτη Michael Patrick King αναφορικά με το Sex and the City στο οποίο έλεγε «ποτέ μη λες ποτέ» και φούντωσε για ακόμα μία φορά τα σενάρια επιστροφής της δημοφιλούς σειράς.

Συζητώντας το ενδεχόμενο να παίξει για ακόμα μία φορά τη Samantha η Cattrall  πάντως δήλωσε ενθουσιασμένη καθώς βρίσκει πραγματικά κολακευτική την αγάπη του κόσμου στον χαρακτήρα ενώ θεωρεί το ενδεχόμενο της επανένωσης της με τις συμπρωταγωνίστριες της εκπληκτική ιδέα, γιατί η χημεία τους ήταν πάντα πολύ καλή και το αποτέλεσμα ικανοποιούσε τόσο τις ίδιες όσο και το κοινό που τις λατρεύει.

«Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει, το μόνο που έχω να πω είναι πως πριν τις δύο προηγούμενες ταινίες, οι φήμες προηγήθηκαν των γεγονότων. Πού ξέρετε, μπορεί να γίνει ακριβώς το ίδιο και αυτή τη φορά!».

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares