Skip to main content

CELEBS

Έρχεται η πρώτη Vegan Fashion Week

Με σύνθημα «η νέα πολυτέλεια είναι χωρίς σκληρότητα»



Με ένα πάρτι στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας θα γίνουν τα εγκαίνια της πρώτης vegan εβδομάδας μόδας την 1η μέρα του Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες. Και τι δεν θα περιέχει το τετραήμερο event! Από πασαρέλα, εκθέσεις, ομιλίες, μέχρι και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης για θέματα όπως τα δικαιώματα των ζώων, κοινωνική δικαιοσύνη, τεχνολογία…

Οι διοργανωτές είναι σαφείς: «Η Vegan Fashion Week θα είναι φόρος τιμής στα ζώα. Και στόχος μας είναι να φέρουμε την πρωτοποριακή βίγκαν μόδα στην πόλη, μια οπτική την οποία είχαν απορρίψει έως τώρα. Θέλουμε να ενδυναμώσουμε τους βίγκαν σχεδιαστές μόδας και να δείξουμε ότι η "χωρίς σκληρότητα" είναι η νέα πολυτέλεια και ότι αυτή μπορεί να συμπεριληφθεί στη σφαίρα της υψηλής μόδας».

Η βίγκαν βδομάδα μόδας οποία διοργανώνεται για πρώτη φορά στον κόσμο και υποστηρίζεται από την ακτιβιστική φιλοζωική ομάδα PETA και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Fashion Revolution.

Το θέμα της εναρκτήριας Vegan Fashion Week θα είναι: «Ερχόμενοι αντιμέτωποι με την εποχή μας» και η επιμελήτρια γαλλίδα stylist Εμανουέλ Ριεντά, τονίζει ότι «θα είναι φόρος τιμής στα ζώα και ωδή στον τερματισμό της εκμετάλλευσης των ζώων σε όλες τις μορφές της».

Στο πρωτοπόρο και ενδιαφέρον event θα υπάρξει συζήτηση με τον κλιματολόγο -και κάτοχο Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης, το 2007-  Ρόμπερτ Λέμπερτ, πασαρέλα και ένα «vegan capsule» μόδας χωρίς σκληρότητα. Θα υπάρξει επίσης διήμερη έκθεση στο California Market Centre, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν μια επιλογή από δημιουργίες στις οποίες οι σχεδιαστές δεν χρησιμοποίησαν τίποτα ζωικό, καθώς και βίγκαν προϊόντα ομορφιάς.

Η Vegan Fashion Week θα λάβει χώρα σε διάφορα σημεία στο Λος Άντζελες, από την 1η ως τις 4 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Party γενεθλίων με τέσσερις τούρτες- Πόσων χρόνων έγινε

«Αγάπη, υγεία, ευτυχία, αφθονία», έγραψε στο instagram

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου για Ηλία Ψινάκη: «Συμφωνώ 100% με τη Μαίρη Συνατσάκη»

«Στέλνω τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου για κάθε γυναίκα που έχει μιλήσει»

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!