Skip to main content

CELEBS

Πήγαμε στους «Μακρυκωσταίους και Κοντογιώργηδες»

...και ποιούς δεν είδαμε !



Χθες το βράδυ πήγα θέατρο. Ναι, κι ας ήταν καθημερινή, γιατί ήθελα να γελάσω, γιατί βαρέθηκα την τηλεόραση, γιατί ήθελα να περάσω ...αλλιώς.
Φοράω τα καλά μου – εντάξει, μη φανταστείς κάτι ιδιαίτερο -, παίρνω το μετρό και φθάνω στο Θέατρο «Βέμπο» για να δω τη γνωστή - για μένα όχι και τόσο πολύ – παράσταση «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες».

Πριν καλά-καλά περάσω από τη διάβαση, βλέπω την τεράστια ουρά του κόσμου που περιμένει στο ταμείο για να βγάλει το εισιτήριο του.

Την παράσταση ανοίγει, στην ουσία, η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία είναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η και αμέσως καταλαβαίνεις ότι θα διασκεδάσεις πολύ με τη «βεντέτα» που έχουν κηρύξει οι δύο οικογένειες.

Αν και το πρώτο μέρος της παράστασης θα σου φανεί μικρό, να είσαι σίγουρος ότι μετά το διάλειμμα θα γελάσεις με τη ψυχή σου, αφού Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Αλεξάνδρος Αντωνόπουλος δίνουν κυριολεκτικά «ρεσιτάλ», ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να μη ξεκαρδιστείς με τις ατάκες του Σπύρου Μπιμπίλα και του Βασίλη Κούκουρα – του τηλεοπτικού Μάνθου, κοινώς -.
Γέλιο, έξυπνες ατάκες, και πολύ τραγούδι γίνονται ένα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και κρητικό  (το γιατί θα το καταλάβεις, μόλις το τελευταίο κουδούνι χτυπήσει).

Και επειδή χθες ήταν μία βραδιά γιορτής για την παράσταση και το Θέατρο Βέμπο, δε μπορώ να μη σου πω ότι στις πρώτες σειρές κάθονταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Ελισάβετ Μουτάφη με το σύζυγο της Μάνο Νιφλή και την κολλητή της Ηρώ Λούπη, η Σίσσυ Χρηστίδου, χωρίς το Θοδωρή Μαραντίνη, ο Νίκος Αποστολόπουλος και το λαμπερό και – φυσικά - κατάλευκο χαμόγελο του Αλέξανδρου Πετρίδη (ΝΑΙ, αποτελεί ξεχωριστό πρόσωπο).

Και για το τέλος σου κρατώ το «κερασάκι» στην τούρτα, γιατί αν νομίζεις ότι το πιο αστείο που μου συνέβη χθες ήταν η ίδια η παράσταση, κουνώ το κεφάλι μου δεξιά – αριστερά και σου λέω «όχι».

Λίγο πριν αρχίσει η παράσταση, το πρώτο κουδούνι είχε χτυπήσει, μη φανταστείς, πάω στο μπαρ – κατάμεστο και αυτό – να πάρω ένα αναψυκτικό. «Τα καλαμάκια, όπως κοιτάτε, δεξιά» μου λέει η κοπέλα, πάω να το πάρω, αλλά μπροστά ακριβώς στον πάγκο ήταν η πλάτη μίας κυρίας με πορτοκαλί μαλλιά. «Μπορείτε να μου δώσετε ένα καλαμάκι;» της λέω και γυρνά – με το καλαμάκι φυσικά – ευγενέσταση και μου το δίνει χαμογελώντας. Μόνο που η συγκεκριμένη γυναίκα, ήταν μία πολύ γνωστή παρουσιάστρια– και σε μένα και σε σένα - . Ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου, την οποία αγάπησα (ακόμα πιο πολύ) για το πόσο ευγενική και γλυκιά είναι.
Πρώτη παράσταση στο θέατρο για το 2019 και είναι μόνο η αρχή ;) Promise!

Από το Νίκο Κοντομήτρο

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Χώρισαν μετά από 11 μήνες σχέσης!

Η ανάρτηση της τενίστριας στα social media για τον χωρισμό τους

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου: Ανάσταση στο Μάλμε μαζί με την ελληνική αποστολή

Η τραγουδίστρια ευχήθηκε Χριστός Ανέστη στους followers της

CELEBS

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι - χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου

Το νησί των Ανέμων επέλεξε το ζευγάρι για τις πασχαλινές του διακοπές

Προτεινόμενα

CELEBS

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Χώρισαν μετά από 11 μήνες σχέσης!

Η ανάρτηση της τενίστριας στα social media για τον χωρισμό τους

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου: Ανάσταση στο Μάλμε μαζί με την ελληνική αποστολή

Η τραγουδίστρια ευχήθηκε Χριστός Ανέστη στους followers της