Skip to main content

CELEBS

Eva Mendes: Γιατί δεν θέλει να πάρει νταντά;

Η διάσημη ηθοποιός έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου την φροντίδα της κόρης της Esmeralda.



 

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, την πρώτη της μετά την γέννηση της κόρης της, η Eva Mendes μίλησε για την χαρά της εγκυμοσύνης, την απόφαση της να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και για τα ξενύχτια που περνάει στο πλευρό της μικρής Esmeralda αφού αρνείται να προσλάβει νταντά για την φροντίδα της. 

 «Νόμιζα ότι οι άγριες νύχτες τελείωσαν για μένα, αλλά αυτές είναι από τις πιο άγριες που έχω ζήσει στη ζωή μου», αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός.

Η Eva όμως απάντησε και στο γιατί εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της: «Με τον Ryan αποφασίσαμε ότι θα από την αρχή θα της προσφέρουμε ιδιωτικότητα. Και η εγκυμοσύνη μου ήταν μια πρώτη αφορμή να της την προσφέρουμε. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για τη μητέρα, επίσης. Οπότε αποφάσισα να μείνω μακριά απ' όλο αυτό». 

Και εμείς πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι το είπαν και το τήρησαν και από τότε η στάση τους έχει δείξει πως σκοπεύουν να κάνουν το παν για να εξασφαλίσουν μια ήσυχη ιδιωτική ζωή για την κόρη τους.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός