Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: Στο σπίτι με τον γιο τους

Όσα είπαν κατά την έξοδο τους από το μαιευτήριο

Αναστασία Τουρούτογλου

Η Αγγελική Ηλιάδη πήρε εχθές το μεσημέρι εξιτήριο από το μαιευτήριο όπου βρισκόταν από την Τρίτη. Η Αγγελή έφερε πριν από λίγες ημέρες στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.200 γραμμαρίων και τόσο ο σύντροφος της Σάββας Γκέντσογλου όσο και οι οικογένειες τους δεν έφυγαν λεπτό από κοντά τους. 

Κατά την έξοδο τους από το μαιευτήριο το ζευγάρι έκανε μερικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους και η χαρά τους ήταν αδύνατον να κρυφτεί.

«Νιώθω τέλεια, δόξα το Θεό, πήγαν όλα καλά και είμαστε τώρα πολύ χαρούμενοι. Ανατρίχιασα όταν τον είδα», δήλωσε ο ευτυχισμένος μπαμπάς Σάββας Γκέντσογλου στις τηλεοπτικές κάμερες, για να προσθέσει αμέσως μετά,: «Περισσότερα θα σας πω σε λίγους μήνες, όσο θα μεγαλώνει. Δυστυχώς δεν θα πάμε διακοπές αυτό το καλοκαίρι, γιατί εγώ πρέπει να γυρίσω στην Ιταλία για τις υποχρεώσεις μου».

Στη συνέχεια η προσοχή στράφηκε στην μαμά Αγγελική Ηλιάδη, η οποία τόνισε: «Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ. Ο Μπάμπης μας περιμένει με ανυπομονησία στο σπίτι. Θέλει να γνωρίσει τον αδερφό του. Είναι μεγάλος πια, θα βοηθάει σε όλα τώρα νομίζω». 

Η Αγγελική όμως ξεκαθάρισε πως θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα για τον γάμο: «Έχουμε καιρό γι’ αυτό, να ηρεμήσουμε πρώτα και να ξεκουραστούμε», ενώ ο σύντροφός της ήταν πιο συγκεκριμένος, τόσο για το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους όσο και για το πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας: «Το όνομα του θα είναι Βασίλης και ο γάμος μας θα γίνει μαζί με τη βάφτιση του χρόνου το καλοκαίρι».

Gkentsoglou-Iliadi.jpg 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares