Skip to main content

CELEBS

«Κατεβαίνει» στην πολιτική γνωστός παρουσιαστής: Ποιος το ανακοίνωσε;

Πολιτεύεται ο Γρηγόρης Γκουντάρας



Έχει μπει εδώ και χρόνια στη ζωή μας και στο... σπίτι μας, μιας και ήταν σε καθημερινή εκπομπή και συγκεκριμένα σε αυτή της Ελένης Μενεγάκη.

Μετά και το "κόψιμο" της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, όπου συμμετείχε την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στην πολιτική.

Ο δημοσιογράφος, όπως έκανε γνωστό η σύζυγος του, Νάταλι Κάκκαβα, θα κατέβει στο στίβο μάχης της πολιτικής και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Σαρωνικού στο Λαγονήσι.

Η επιλογή του συγκεκριμένου δήμου δεν είναι τυχαία αφού το ζευγάρι διαθέτει σπίτι εκεί και φροντίζει να επισκέπτεται το συγκεκριμένο μέρος σε κάθε ευκαιρία.

«Ήταν τη δεκαετία του 70 όταν ο πατέρας μου ανακάλυψε τον ευλογημένο αυτο τόπο,το Λαγονήσι.. Με έφερνε από παιδάκι και έχω να θυμάμαι υπέροχες αναμνήσεις…Τις ίδιες αναμνήσεις προσπαθούμε ο Γρηγόρης κι εγώ να δημιουργήσουμε στον Οδυσσέα και το Μάρκο ..Πάλι στον ίδιο τόπο… Που λατρεύουμε και που πραγματικά είναι ευλογία να μεγαλώνεις τα παιδιά σου… Το Λαγονήσι μας… Σ αυτό τον τόπο λοιπόν, ο Γρηγόρης μου κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του νυν δημάρχου @georgios_sofronis και το συνδυασμό Σαρωνικός αύριο με μοναδικό του όραμα να εργαστεί για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο Σαρωνικού.. Γνωρίζοντας καλά τον Γρηγόρη, μπορώ με βεβαιότητα να μιλήσω για την εργατικότητα, το πάθος και την ηθική του… Και είμαι πολύ περήφανη για την υποψηφιότητα του, μιας και τέτοιους ανθρώπους τους χρειαζόμαστε… Καλή επιτυχία καρδούλα μου… Παραμένω η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια… #σαρωνικοσαυριο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/Bt_fU2KgO5_/

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της