Δημήτρης Κοργιαλάς: «Ήμουν τρία χρόνια κλεισμένος μέσα στο σπίτι»

Μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη που πέρασε...

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε ανοιχτά στη Ρενέ Σαραντινού και στο «ΛΟΙΠΟΝ», για την κατάθλιψη που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Διαβάστε μέρος της συνέντευξής του:

Ποια ήταν η δύσκολη κατάσταση που χρειάστηκε να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου; «Έχω πάθει σούπερ κατάθλιψη, την τέλεια, μιλάμε για γκόθικ κατάσταση».

Τι σου συνέβη; «Ήμουν τρία χρόνια κλεισμένος μέσα στο σπίτι και δεν έβγαινα. Έπαιρνα τηλέφωνο τη μάνα μου να μου φέρει τσιγάρα. Δεν έκανα τίποτα».

Αντιμετώπισες αγοραφοβία; «Όχι, κρίσεις πανικού. Οι οποίες είχαν να κάνουν, πιθανότατα, όσο το σκέφτομαι μετά από καιρό, με ένα φόβο για το θάνατο, το οποίο μου άφησε ένα κατάλοιπο πολύ βαρύ, αγοραφοβίας, που με τα χρόνια το έχω δουλέψει και το έχω ξεπεράσει».

Βρισκόσουν τρία χρόνια μόνος μέσα στο σπίτι σου; «Έκανα απόπειρες να βγω έξω αλλά δεν... πήγαινε το πόδι, γύρναγε εκεί, γύρω-γύρω. Ήταν αυτή η κατάθλιψη που σε πιάνει και κάποια στιγμή λες "Δεν αντέχω, τέλος". Πριν από κάποιους μήνες ήμουν μέσα στην τρελή χαρά, μπορεί να γνώριζα όλο τον κόσμο και να μιλούσα μαζί του και μέσα σε λίγο καιρό ήμουν ένας άλλος άνθρωπος, που δεν μπορούσα να δω ούτε έναν άνθρωπο μπροστά μου κι αυτός να μου προκαλούσε ζαλάδα. Κάποια στιγμή λες: "Δεν πάει στο δια... ή θα πέσω από ταράτσα ή σε αυτοκίνητο... Να διαλέξω τώρα". Ευτυχώς είχα καλούς φίλους».

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares