Skip to main content

CELEBS

Ναταλία Γερμανού: Σε ποια περίεργα μέρη έχει κάνει σεξ;

Τι είπε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά



Στην πρεμιέρα της εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΪ η γνωστή παρουσιάστρια έκανε απίστευτες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Στη συνέντευξη που της έκανε ο οικοδεσπότης του σόου η Ναταλία Γερμανού μίλησε χωρίς φόβο αλλά με… πάθος για τους δημόσιους χώρους όπου έχει κάνει σεξ, αλλά και για το πότε ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση με κάποιον από τους συντρόφους της. 

«Ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχω κάνει σεξ; Σε ένα στούντιο ηχογραφήσεως και σε μια σάουνα. Κόντεψα να πεθάνω από τη ζέστη στη σάουνα, αλλά ευτυχώς ήταν γρήγορο. Σάουνα, σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στην Κύπρο», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος.

Κι όσο για την στιγμή που από τη ντροπή της θέλει να ξεχάσει για πάντα;

«Είναι κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Με πήρε ο ύπνος! Κοιμήθηκα, αλλά δεν έφταιγε καθόλου αυτός. Το κρασί εγώ το σηκώνω και δεν το σηκώνω. Γενικώς δεν πίνω τίποτα. Πίνω μόνο το κρασί της φίλης μου, αλλά και αυτό περιορισμένα, δύο ποτήρια. Είχα πιει τότε τρία και κάτι. Και γενικώς ήμουν κουρασμένη και γενικώς τα έφερε έτσι η βραδιά που κατέληξε στο μοιραίο. Δεν… Και ξαφνικά ακούω μια φωνή να μου λέει “αγάπη, κοιμάσαι;”. Δεν έχω ντραπεί περισσότερο στη ζωή μου», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος