Skip to main content

CELEBS

Αγγελική Νικολούλη: «Δεν τα πάω καλά με το φόβο...»

Οι απειλές που έχει δεχτεί και τα νούμερα τηλεθέασης!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «7 ΜΕΡΕΣ TV» και την Έφη Θεοδωρίδου μίλησε για τις απειλές που έχει δεχτεί για τη ζωή της, αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης.

Αναφορικά με τις απειλές που έχει δεχτεί, εξομολογήθηκε: «Δεν με θυμάμαι να έχω φοβηθεί και να έχω νιώσει τρέμουλο ή να έχω πει «τώρα τι κάνω, φεύγω;». Όταν βλέπω παγίδες, πεισμώνω περισσότερο και προχωράω. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Πολλοί το χαρακτηρίζουν άγνοια κινδύνου, αλλά έτσι είμαι ως χαρακτήρας. Δεν τα πάω καλά με το φόβο. Τολμώ, προχωράω αγνοώντας τα όποια εμπόδια»

Όσο για το αν πιστεύει ότι τα νούμερα τηλεθέασης φτιάχνουν καριέρα, η ίδια δήλωσε: «Έχω πει στο παρελθόν μια κουβέντα την οποία υποστηρίζω και τώρα: ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έχτιζα την καριέρα μου πάνω σε νούμερα, γιατί θα έκαναν νούμερο κι εμένα. Δεν γίνομαι νούμερο για τα νούμερα. Από την άλλη όταν είσαι επαγγελματίας και κάνεις σωστή δουλειά, πρέπει να τα μελετάς. Δεν γίνεται διαφορετικά, γιατί τα κανάλια στηρίζονται στη διαφήμιση. Τα μελετώ λοιπόν, τα προσέχω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα άφησα και δεν θα τα αφήσω να γίνουν οδηγός μου και να με παρασύρουν».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.