Skip to main content

CELEBS

Κορίτσια ο Timotheeeeee!

Find Me: Το sequel του Call Me By Your Name



Μετά από μήνες εικασιών, πειραγμάτων και συζητήσεων  ξανά και ξανά, επιτέλους έχουμε επίσημα το sequel του Call Me By Your Name – ξεκινώντας απ το βιβλίο τουλάχιστον. Όπως ανέφερε ο Vulture, ο εκδότης του βιβλίου ανακοίνωσε ότι η συνέχεια του θα ονομάζεται Find Me και επιβεβαίωσε ότι χρονικά θα οριστεί χρόνια μετά το πρώτο στόρυ.
"Στο Find Me, ο Aciman μας δείχνει τον πατέρα του Elio, Samuel, διαζευγμένο, να πηγαίνει ένα ταξίδι από τη Φλωρεντία στη Ρώμη για να επισκεφτεί τον γιό του Elio, ο οποίος έχει γίνει ένας ταλαντούχος κλασικός πιανίστας.
Ο Elio σύντομα μετακομίζει στο Παρίσι όπου και αυτός έχει μια σχέση, ενώ ο Oliver, πλέον καθηγητής στη βόρεια Νέα Αγγλία παντρεμένος με μεγάλους γιους, ξαφνικά πιάνει τον εαυτό του να σκέφτεται μια επιστροφή στην Ευρώπη ", δήλωσε ο εκδότης.

callmemesa.jpg

Κι ενώ το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβη του ‘19, δεν έχουμε ακόμα ακούσει τι σημαίνει αυτό για την συνέχεια της ταινίας. Μόλις λίγες μέρες πριν, ο Armie Hammer μας πέρασε από σκωτσέζικο ντους, τονίζοντας τον αρχικό του ενθουσιασμό για την ταινία που θ ακολουθήσει. 
"Φλερτάρουμε με την ιδέα ότι το πρώτο φιλμ ήταν τόσο ξεχωριστό για όλους όσους το έκαναν. Κι όλοι όσοι το παρακολούθησαν το λάτρεψαν. Αισθάνθηκαν σαν να τους άγγιζαν ή να τους μιλούσαν οι πρωταγωνιστές. Αλλά ίσως υπάρχει ακόμα κάποια ελπίδα (σκεφτήκαμε εμείς) καθώς συνέχισε:
"Αν καταλήξουμε μ ένα απίστευτο σενάριο και ο Timmy έρθει και ο Luka είναι μέσα στην ιδέα, θα ήμουν  ανόητος να πω όχι, αλλά ταυτόχρονα λέω στον εαυτό μου: " Αυτό ήταν ένα τόσο ξεχωριστό πράγμα, γιατί δεν το αφήνουμε ως έχει". Αφήστε μας λίγο την χαρά mr Luca!!

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε νονά!

Βάφτισε τον γιο της στενής της συνεργάτιδας και φίλης, Λίας Παπαδοπούλου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΣΙΝΕΜΑ

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.