Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν με ενοχλεί το ενδεχόμενο να γυρίσω κάποια στιγμή στη Ρόδο»

Ένιωσε ποτέ ώριμη να αναλάβει εκπομπή;

Χρύσα Βασιλακοπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Κολλιάτσα και στο «ΕΓΩ!Weekly» και αποκάλυψε αν ένιωσε ώριμη να αναλάβει μια εκπομπή και αν πίστευε ότι θα ασχοληθεί ποτέ με την τηλεόραση.

«Πότε δεν θα ένιωθα έτοιμη. Κολυμπάω στα βαθιά, αλλά δεν έχω μετανιώσει. Θεωρώ ότι κάθε κομμάτι εμπειριών συνθέτει το πάζλ της ζωής ενός ανθρώπου. Κάποιοι άνθρωποι πίστεψαν σε εμένα -μεταξύ αυτών η Ζήνα Κουτσελίνη και ο κύριος Καλημέρης, με έπεισαν για όλο αυτό, ένιωσα ασφάλεια και σιγουριά να τολμήσω το επόμενο βήμα. Φαντάσου όμως πόσο στενάχωρο είναι να σε παίρνει κάποιος από το χέρι, να σε βάζει να κάνεις το βήμα, αλλά μετά να σε αφήνει και να φεύγει. Είχα πρόσφατα μια κουβέντα με τον κύριο Καλημέρη, ο οποίος μου ανακοίνωσε ότι θα φύγει από το κανάλι, και πραγματικά στεναχωρήθηκα, γιατί θα μου λείψει,  όπου με ρώτησε εάν μου λείπει η Ζήνα και απάντησα "Φυσικά και ναι. Είναι δυνατόν;"», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Όσο για το αν είχε σκεφτεί ότι θα ασχοληθεί με την τηλεόραση, η ίδια εξήγησε: «Ποτέ. Μεγάλωσα σε ένα νησί που το λατρεύω, αγαπώ πολύ την οικογένεια μου και δεν με ενοχλεί καθόλου το ενδεχόμενο να γυρίσω κάποια στιγμή πίσω. Δεν το θεωρώ ούτε ντροπή ούτε ήττα. Κάθε φορά που επιστρέφω στο νησί μου, νιώθω ότι αναπνέω οξυγόνο. Αντλώ τόση ενέργεια. Στη Ρόδο θα πάω μία βόλτα με το ποδήλατο, έχω την οικογένεια μου, θα δω τον παππού μου... Νιώθω υπέροχα, νιώθω ξένοιαστα».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares