Skip to main content

CELEBS

Scarlett Johansson: Ο μυστικός γάμος με τον Romain Dauriac!

Τελικά παντρεύτηκαν;



 

Οι φήμες για την κρυφό γάμο της  Scarlett Johansson είναι πλέον πιο έντονες από ποτέ, καθώς κάποια διεθνή μέσα υποστηρίζουν ότι η ηθοποιός αποφάσισε να παντρευτεί κρυφά τον αρραβωνιαστικό της Romain Dauriac.

Η πρώτη έκρηξη έγινε όταν, πριν ένα μήνα, κάποιοι «τσάκωσαν» την Scarlett να φορά ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Τώρα πλέον, κάποιοι υποστηρίζουν ότι πράγματι η ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά τον Romain Dauriac. Συγκεκριμένα, η New York Post τονίζει ότι η 30χρονη Scarlett παντρεύτηκε τον Γάλλο δημοσιογράφο, αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης τους Rose τον Σεπτέμβρη.

«Η Scarlett και ο Romain παντρεύτηκαν με μία πολύ κλειστή τελετή, μετά τη γέννηση της κόρης τους. Κράτησαν το γάμο τους μυστικό, επειδή και οι δύο ήθελαν ιδιωτικότητα», ανέφερε μία πηγή στην εφημερίδα. Αν και οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι, λέγεται ότι το ζευγάρι απέρριψε την ιδέα του γάμου στο Παρίσι, από όπου είναι ο Romain Dauriac, ενώ η τελετή έλαβε χώρα σε μία μυστική τοποθεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παλαιότερα, η Scarlett Johansson πάντως έχει τονίσει ότι δεν επιθυμεί να βιαστεί στο ζήτημα του γάμου, αντίθετα θα ήθελε να «απολαύσει και πραγματικά να γευτεί» τον αρραβώνα της. 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.