Skip to main content

CELEBS

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Λόγω της αναγνωρισιμότητάς μου, μπορούσα να διεκδικήσω πιο εύκολα δουλειές»

Άραγε χρειάστηκε ποτέ να ψάξει για δουλειά;


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

O Γιάννης Τσιμιτσέλης θεωρεί τον εαυτό του τυχερό, που έχει τόσο πολλή δουλειά, ώστε να μην προλαβαίνει να πάρει ανάσα;

«Ναι, ειδικά αυτή την εποχή, εννοείται πως είμαι τυχερός, αξιοποιώντας βέβαια σωστά και τις ευκαιρίες που μου προσφέρονται. Η τύχη με πήγε, αλλά την πήγα κι εγώ, τόσο στην περίοδο της κρίσης όσο και πριν» τόνισε στο Votre Beaute.

-Γνώρισες την επιτυχία πριν από την κρίση, οπότε είχες εμπειρία ώστε να διαχειριστείς την κατάσταση.

«Ακριβώς, γιατί και οικονομικά αν το πάρουμε, λόγω της προηγούμενης επιτυχίας μου, με την κρίση είχα τη δυνατότητα να ζήσω για ένα μεγάλο διάστημα. Ταυτόχρονα, λόγω της αναγνωρισιμότητάς μου, μπορούσα να διεκδικήσω πιο εύκολα δουλειές, γιατί δεν χρειαζόταν να χτυπήσω πόρτες και να συστηθώ».

-Θεωρείς πως από τους ηθοποιούς της γενιά σου εσύ ξέφυγες από την παγίδα της αναγνωρισιμότητάς και της υπερτίμησης του εγώ; Γιατί κάποιοι την πάτησαν και τελικά έμειναν απέξω.

«Αυτή η ερώτηση πρέπει κανονικά να απευθυνθεί σε κάποιον τρίτο, όχι σ' εμένα! Ο άλλος μπορεί να πιστοποιήσει το αν εγώ έπραξα σωστά και αξιοποίησα τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν. Μέσα μου κι εγώ, πάντως, πιστεύω ότι καλά χειρίστηκα μέχρι στιγμής τα πράγματα».

- Λειτούργησε η συγκυρία ως ντόμινο ευκαιριών ή έδωσες τη μάχη σου;

«Το πάλεψα! Το ένα όμως έφερνε το άλλο, ήταν αλυσιδωτή η εξέλιξη. Κοπίασα, δουλεύοντας όσο καλύτερα μπορούσα σε κάθε δουλειά. Δεν προσπάθησα όμως για να εξασφαλίσω την επόμενη δουλειά, γιατί αυτή είχε ήδη κλείσει προτού ολοκληρωθεί η προηγούμενη. Δεν αναζήτησα ποτέ δουλειά».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου

Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας, κάνοντας ό,τι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς απο τις έμμονες ιδέες

Το αύριο δεν περιμένει… ούτε η ζωή σου

FOOD

Το ωφέλιμο διατροφικό προφίλ της ρίγανης

Η ρίγανη θεωρείται βασικό βότανο σε πολλές κουζίνες σε όλο τον κόσμο και εκτός από άρωμα και γεύση προσφέρει και πολλά υγιεινά οφέλη