Skip to main content

CELEBS

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ καλύτερα»

Τι λέει η Τάμτα για την 15η θέση, τη στήριξη της Ελλάδας, αλλά και το 6αρι από τη Γεωργία;



Επέστρεψε και η Τάμτα στην Ελλάδα στην ίδια πτήση με την Katerine Duska. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, αν και εκπροσώπησε την Κύπρο, δεν σταματά να ευχαριστεί τους Έλληνες Eurofans για τη στήριξη, ενώ ευγνώμων νιώθει και απέναντι στο κοινό της Γεωργίας:

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ καλύτερα στην πορεία της καριέρας μου. Δεν ήταν αγχωτική εβδομάδα, για έναν μαγικό λόγο και με έναν μαγικό τρόπο όταν βγήκα στη σκηνή ήταν όλα υπέροχα. Σκεφτόμουν τι ωραία που είναι. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Η μόνη ταλαιπωρία που είχα ήταν ότι επειδή ήμουν πρώτη έπρεπε να ξυπνάω στις 4 το πρωί για να είμαι εκεί 7μιση και όπως καταλαβαίνετε αυτό ήταν σκότωμα… Βγάλαμε το αποτέλεσμα που ζητούσαμε, με πολύ υπομονή και πολύ επιμονή. Στο τέλος ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Δεν πιστεύω ότι είμαι αδικημένη ή είμαι η μόνη αδικημένη. Συμβαίνουν αυτά, μπορεί άλλη χρονιά να είχα καλύτερη τύχη… Δεν θέλω να απολογηθώ ή να δικαιολογήσω κάποιον. Σημασία έχει ότι ποτέ δεν αμφισβήτησα τον λαό. Τώρα ποιοι ήταν εκείνοι οι άνθρωποι και γιατί το έκαναν πραγματικά δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω πολύ καλά είναι ότι γίνεται “πόλεμος” στη Γεωργία για το συγκεκριμένο θέμα. Προφανώς μου φάνηκε κάπως κι εμένα».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά