Skip to main content

CELEBS

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία!

«Ο Μητσοτάκης είναι πολιτικός με... guts»



Οι εκλογές πλησιάζουν, και όσο πιο κοντά φθάνουμε στην 7η Ιουλίου, τόσο και περισσότερους υποψηφίους-έκπληξη θα συναντάμε στα ψηφοδέλτια των κομμάτων.

Χθες, λοιπόν, έγινε γνωστό ότι στην τελευταία, τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα βρίσκεται ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Όπως ανέφερε ο κ.Μητσοτάκης ο ηθοποιός είναι «εξαιρετικά πολιτικοποιημένος που με τη συμμετοχή του συμβολίζει αυτή την ευρεία διεύρυνση και την ανάγκη της ΝΔ να εκφράσει το σύνολο των προοδευτικών δυνάμεων». 

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, στη LiFo, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναφέρει: 

«Ο Μητσοτάκης θα είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης. Δεν είμαστε παιδικοί φίλοι και την άποψή μου τη λέω χωρίς να έχω τίποτα να κερδίσω. Ο λόγος που το πιστεύω έχει να κάνει με μια σειρά από πραγματικά γεγονότα, τα οποία έχω αναφέρει και μπορεί όποιος θέλει να τα βρει. Στηρίζω το συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί νομίζω ότι έχει αυτά τα χαρακτηριστικά που θα επιτρέψουν στη χώρα να μπει σε έναν δρόμο ο οποίος για μένα είναι απαραίτητος.  Θέλω να προσπαθήσω να εξηγήσω ότι εδώ έχουμε έναν μετριοπαθή, φιλελεύθερο πολιτικό, ιδιαίτερα ικανό και σοβαρό, με όρχεις εκεί που χρειάζεται. Θα είδες, για παράδειγμα, πώς χειρίστηκε ο Τσίπρας τον Πολάκη σε σχέση με τον Κυμπουρόπουλο και πώς χειρίστηκε ο Μητσοτάκης το πρόσωπο αυτό που βγήκε και είπε μια αηδία για την Κούνεβα. Εκεί, κατ' εμέ, φαίνεται ο πολιτικός που έχει guts.»

Προτεινόμενα