Έχασε την μάχη με την ζωή ο Miguel Angel Falasca

Ενας από τους πιο εμβληματικούς παίκτες του βόλεϊ

Allyou Team

Την προηγούμενη ημέρα βρισκόταν στο γάμο του φίλου και βοηθού του κλαμπ Saugella Monza στην Ιταλία. Ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε ν αποσυρθεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Παρά την απόπειρα ανάνηψης, κατέληξε τα ξημερώματα, από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 47 ετών.

Ο Miguel Angel Falasca, ένας από τους σπουδαίους παίκτες και προπονητές του παγκόσμιου βόλεϊ κατά τις τελευταίες δεκαετίες, πέθανε σε ηλικία 47 ετών θύμα καρδιακής προσβολής. Ο πρώην διεθνής, προπονητής  της ProVictoria Monza, είχε ταξιδέψει για τον γάμο ενός από τους βοηθούς του όταν υπέστη το επεισόδιο.
"Το ισπανικό βόλεϊ θα είναι πάντοτε χρεωμένο σε αυτόν, είναι ένα πρόσωπο που έχει δώσει τα πάντα για το άθλημά μας", δήλωσε ο Agustín Martín Santos, πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας. "Είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς παίκτες της ιστορίας μας, απαραίτητος για την επίτευξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και μια σταθερή αξία για τις μελλοντικές γενιές", πρόσθεσε ο Martin Santos αναφορικά με τον τίτλο που κέρδισε το 2007 στη Μόσχα.
Στέφθηκε τρεις φορές πρωταθλητής Ισπανίας και ισάριθμες Πολωνίας. Ο Μιγκέλ Φαλάσκα είχε κατακτήσει το Champions League με τη Σκρα Μπελχάτοφ το 2010, ενώ έχει πάρει πολλούς ακόμα εθνικούς τίτλους και διεθνείς τίτλους.    About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares