Γιώργος Παπαδόγαμβρος: Η δική μας Saville Row

O σχεδιαστής πίσω από το κοστούμι του Αντετοκούνμπο

Ρόμυ Μελάνι

 
Με αφορμή το μπλε κοστούμι που φόρεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις τελετή βράβευσής του ως MVP του NBA για το 2019, με το οποίο έκλεψε την παράσταση, το οποίο πέρα από κομψό και μοναδικό, στo εσωτερικό του είχε…την Ακρόπολη, παρουσιάζουμε τον σχεδιαστή που το εμπνεύστηκε.
Με παππού και πατέρα ράφτη, ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος μεγάλωσε μέσα σε τόπια με υφάσματα και ψαλίδια, καθώς αποτελεί την τρίτη γενιά μιας οικογενειακής παράδοσης που κρατά δεκαετίες. Αλλά και εισαγωγέας υφασμάτων ο ίδιος ώστε να προσφέρει στους πελάτες του υλικό πρώτης ποιότητας με την υπογραφή οίκων όπως Ermenegildo Zegna, Vitale Barbelis Canonico, Loro Piana, Scabal και πολλές άλλες.

aaatentoloumpin.jpg 

Απ το ατελιέ του στην Κηφισιά για ν ανανεώσουν  την γκαρνταρόμπα τους περνάνε ονόματα της σώου μπιζ, όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μάλιστα έραψε στον Γ. Παπαδόγαμβρο το γαμπριάτικο του κοστούμι, ο ποδοσφαιριστής Τζιμπρήλ Σισέ, οι μπασκετμπολίστες Θανάσης Αντετοκούνμπο και Γιώργος Πρίντεζης, οι ποδοσφαιριστές Μιχάλης Σηφάκης και Ανδρέας Σάμαρης αλλά και επώνυμοι όπως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
Εφοπλιστές, βιομήχανοι και επιχειρηματίες από διάφορους χώρους, άνθρωποι της τέχνης αλλά και των media εμπιστεύονται τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο να βρει το στιλ τους και να προσαρμόσει τα κοστούμια στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές τους!
Πρόκειται για το ίδιο σύστημα που εφαρμόζουν οι φημισμένοι Άγγλοι ράφτες της Savile Row, της ιστορικής συνοικίας στο Λονδίνο που στεγάζονται οι κορυφαίοι οίκοι κοστουμιού.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares