Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Παπαδόγαμβρος: Η δική μας Saville Row

O σχεδιαστής πίσω από το κοστούμι του Αντετοκούνμπο


Ρόμυ Μελάνι

 
Με αφορμή το μπλε κοστούμι που φόρεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις τελετή βράβευσής του ως MVP του NBA για το 2019, με το οποίο έκλεψε την παράσταση, το οποίο πέρα από κομψό και μοναδικό, στo εσωτερικό του είχε…την Ακρόπολη, παρουσιάζουμε τον σχεδιαστή που το εμπνεύστηκε.
Με παππού και πατέρα ράφτη, ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος μεγάλωσε μέσα σε τόπια με υφάσματα και ψαλίδια, καθώς αποτελεί την τρίτη γενιά μιας οικογενειακής παράδοσης που κρατά δεκαετίες. Αλλά και εισαγωγέας υφασμάτων ο ίδιος ώστε να προσφέρει στους πελάτες του υλικό πρώτης ποιότητας με την υπογραφή οίκων όπως Ermenegildo Zegna, Vitale Barbelis Canonico, Loro Piana, Scabal και πολλές άλλες.

aaatentoloumpin.jpg 

Απ το ατελιέ του στην Κηφισιά για ν ανανεώσουν  την γκαρνταρόμπα τους περνάνε ονόματα της σώου μπιζ, όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μάλιστα έραψε στον Γ. Παπαδόγαμβρο το γαμπριάτικο του κοστούμι, ο ποδοσφαιριστής Τζιμπρήλ Σισέ, οι μπασκετμπολίστες Θανάσης Αντετοκούνμπο και Γιώργος Πρίντεζης, οι ποδοσφαιριστές Μιχάλης Σηφάκης και Ανδρέας Σάμαρης αλλά και επώνυμοι όπως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
Εφοπλιστές, βιομήχανοι και επιχειρηματίες από διάφορους χώρους, άνθρωποι της τέχνης αλλά και των media εμπιστεύονται τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο να βρει το στιλ τους και να προσαρμόσει τα κοστούμια στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές τους!
Πρόκειται για το ίδιο σύστημα που εφαρμόζουν οι φημισμένοι Άγγλοι ράφτες της Savile Row, της ιστορικής συνοικίας στο Λονδίνο που στεγάζονται οι κορυφαίοι οίκοι κοστουμιού.

 

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό