Ποια είναι τα λάθη της Cameron Diaz;

Η διάσημη ηθοποιός μαθαίνει από τα σφάλματα της...    

Αναστασία Τουρούτογλου

 

Μπορεί η όμορφη ηθοποιός να έχει μια μακρά λίστα με σχέσεις, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δε μαθαίνει από τα λάθη της… Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Cosmopolitan Ιανουαρίου, η Cameron Diaz μίλησε για τα λάθη του παρελθόντος και τις ερωτικές της σχέσεις.

«Κάνεις το ίδιο λάθος ξανά και ξανά, μέχρι να μάθεις το μάθημά σου. Εμείς τα κορίτσια κάποιες φορές διαλέγουμε το ίδιο άτομο ξανά και ξανα – μοιάζουν και δείχνουν διαφορετικοί, αλλά κατά βάθος είναι ίδιοι. Και σε αυτό φταίμε εμείς», δήλωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία έχει αφήσει πίσω της σχέσεις με πασίγνωστα πρόσωπα της Showbiz, από τον Justin Timberlake, μέχρι τους Jared Leto και Alex Rodriguez.

Η 42χρονη ηθοποιός, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σχέση με τον Benji Madden, μοιράστηκε τις σκέψεις της για το τι καθιστά κάποιον καλό σύντροφο. «Πρέπει να βρεις κάποιον που να είναι στην ίδια φάση που είσαι κι εσύ. Το timing είναι τα πάντα. Αν βρεθείς σε μία σχέση και θες κάτι που ο άλλος δε θέλει, δε θα λειτουργήσει ποτέ», δήλωσε.

Πάντως, η Cameron Diaz είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Marie Claire Οκτωβρίου, ότι δεν πιέζεται να παντρευτεί. «Δεν ψάχνω για σύζυγο ή για γάμο, αλλά δεν ψάχνω και για το αντίθετο. Ζω, χωρίς να σκέφτομαι τι θα έπρεπε να κάνω ή όχι με τη ζωή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares