Ναι, ο Ed Sheeran παντρεύτηκε!

Και μόλις το επιβεβαίωσε

Allyou Team

Πριν από λίγους μήνες, η εφημερίδα "The Sun" έγραφε ότι ο Ed Sheeran παντρεύτηκε την παιδική του φίλη, την 26χρονη παίκτρια του χόκεϊ Cherry Seaborn, με απόλυτη μυστικότητα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα στην ιδιοκτήτη έπαυλή του στο Σάφολκ της δυτικής Αγγλίας.

Και, τελικά, επιβεβαιώθηκε!

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ed Sheeran, την Παρασκευή, σε μία συνέντευξη του στο "iHeartRadio". Αφορμή στάθηκε ένας στίχος στο νέο του τραγούδι, ο οποίος αναφέρει: "My wife wears red, but looks better without the lipstick.". "Η γυναίκα μου φορά κόκκινα, αλλά είναι ακόμα ομορφότερη, χωρίς το κόκκινο κραγιόν".

Ο μεγαλύτερος star της βρετανικής Pop αποκάλυψε ότι έγραψε το τραγούδι, πριν πάρουν την απόφαση να παντρευτούν, αλλά, μέσα του, ήξερε πως αυτό θα γινόταν πολύ σύντομα, αφού, ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον. 

Μάλιστα, ο Ed συμπληρώνει χιουμοριστικά, ότι το πρώτο τραγούδι από το νέο του album είναι ντουέτο με τον Justin Bieber, ο οποίος παντρεύτηκε επίσης μέσα στο 2019. 

Ο Ed και η Cherry γνωρίζονταν από την ηλικία των 11, όμως, το ρομαντικό στοιχείο αναπτύχθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, το καλοκαίρι του 2015.

He's In Love With The Shape Of Her!

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares