Skip to main content

CELEBS

Η Κατερίνα Λέχου πιστεύει στο wellness

Επίσης, τι εξομογολείται για το γάμο της και το σύζυγο της;



Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε, μία εκ βαθέων συνέντευξη, στη Βίκυ Χαντζή και τον Παναγιώτη Σουρέλη και την εκπομπή "Alpha Παντού", ενώ ξεκίνησε την κουβέντα από την αποκάλυψη της ηλικίας της - όσο απροσδόκητο και αν σου ακούγεται αυτό.

Στην αρχή, λοιπόν, της συνέντευξης, η Κατερίνα αποκάλυψε ότι είναι στα 52 της, ενώ ταυτόχρονα απάντησε στο αιώνια ερώτημα: τι την κρατά τόσο νέα!

«Δεν γίνεται τίποτα τυχαία. Έχω πολύ καλό DNA από τη μαμά μου, δεν προσέχει πολύ και παρόλα αυτά είναι μια πολύ καλοστεκούμενη γυναίκα στα 74. Είναι το "παν μέτρον άριστον" σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Στη διασκέδαση, στο φαγητό, στο ποτό, στο οτιδήποτε...».

Μάλιστα, η Κατερίνα Λέχου μίλησε ανοιχτά και για τη σχέση με τον σύζυγό της, Μάνο. «Δεν είμαι πολλά χρόνια παντρεμένη, αλλά με τον Μάνο είμαι 12 χρόνια. Απλώς δεν συζούμε 12 χρόνια, συζούμε από το 2013 που παντρευτήκαμε. Προσπαθώ να κρατάω τη σχέση ενεργή, αλλά θέλω να σου πω ότι είναι δύσκολο. Δεν είναι με ροδοπέταλα ο δρόμος, έχει αγκάθια πολλά.

Η προβολή είναι το μόνο που ο Μάνος δεν βιώνει δύσκολα. Έχει υπάρξει και εκείνος ένας αθλητής προβεβλημένος, στο πόλο. Επειδή και εγώ είμαι πολύ ήρεμη και χαμηλών τόνων... Θαυμάζω την ηρεμία του. Είναι πολύ ήρεμος και καθόλου οξύθυμος σε αντίθεση με εμένα. Θαυμάζω τη στωικότητα... Όλα αυτά που σου λέω έχουν και την αρνητική τους πλευρά. Εγώ δεν πιστεύω στα συν και τα πλην, η δοσολογία κάνει τη διαφορά. Το πείσμα είναι κακό πράγμα; Δεν είναι. Αλλά αν είναι πολύ μεγάλο, ναι – γιατί γίνεσαι αμετακίνητος. Θα έλεγα πως είναι ένας γλυκός άνδρας».

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σε τι την άλλαξε αυτή η σχέση, η ίδια απάντησε: «Αυτό που αλλάζει είναι το μέσα μας. Με έμαθε να μη θεωρώ τίποτα δεδομένο στις σχέσεις – αυτό το εμπέδωσα καλά με τον Μάνο».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department