Skip to main content

CELEBS

Μιμή Ντενίση: «Δεν πάω στο Dancing γιατί γίνεσαι ρεζίλι σε αυτά...»

Ο χορός δεν είναι το ατού της...


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» και στον ηθοποιό Αντώνη Λουδάρο και αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Λάτσιος έχει λυσσάξει να την πείσει να πάει στο «DWTS».

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός την ρώτησε αν της έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχει σε κάποιο reality ή show κι εκείνη απάντησε: «Μου έχουν προτείνει, αλλά μου είναι αδύνατο λόγω χρόνου. Δεν τα σνομπάρω. Να πάω ως κριτής ναι, να πάω να χορέψω που είχε λυσσάξει ο Λάτσιος, όχι. Γίνεσαι ρεζίλι σ'αυτά εκτός κι αν είσαι πάρα πολύ καλός».

Για τους άνδρες της ζωής της η Μιμή Ντενίση είπε: «Τους αγαπώ. Και μ'έχουν αγαπήσει και τους αγαπώ και ελπίζω να μ'αγαπήσει και κανας άλλος. Είμαι ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα. Φυσικά και θέλω να μοιράζομαι τη ζωή μου αλλά δεν είμαι γυναίκα που θέλω να 'χω άντρα κι ας είναι όποιος να 'ναι. Κοιμάμαι καλά και μόνη μου μέχρι να βρω σύντροφο της προκοπής».

Όσο για το τι έχει κάνει για έναν έρωτα η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε: «Έχω αγαπήσει πολύ και έχω συρθεί στα πατώματα. Τέρατα έχω κάνει. Και πόρτες έχω σπάσει. Αλλά δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ γιατί δεν είμαι ζηλιάρα. Τόσο που με ζήλευαν δεν προλάβαινα να ζηλέψω κι εγώ».

Διαβάστε επίσης