Skip to main content

CELEBS

Άγριος καυγάς Johnny Depp με την πρώην γυναίκα του

Στο νοσοκομείο ο 56χρονος ηθοποιός



Τέλος δεν έχει η δικαστική διαμάχη του Johnny Depp με την Amber Heard.
Το πρώην ζευγάρι δεν σταματά να προκαλεί μετά τον χωρισμό του, με τον έναν να κατηγορεί τον άλλον για σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Η Amber στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες όπου ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη από τον Ντεπ,  (όπως υποστήριζε) . Tον γύρο του διαδικτύου κάνει μία νέα σοκαριστική φωτογραφία, στην οποία ο Johnny Depp είναι ξαπλωμένος ανάσκελα σε φορείο νοσοκομείου. Το δάχτυλό του είναι ματωμένο και το μάγουλό του καμμένο με τσιγάρο

Σύμφωνα με τον διάσημο ηθοοποιό, τα τραύματα του προήλθαν από καυγά που είχε το ζευγάρι το 2015. Ο Depp ισχυρίζεται ότι η Amber Heard του έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο δεξί μάγουλο, ενώ στη συνέχεια του πέταξε δύο μπουκάλια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο Depp υποστηρίζει πως η πρώην σύζυγός του ''εξερράγη'' τον Μάρτιο του 2015.

Ο 56χρονος ηθοποιός ισχυρίζεται πως εκείνη τη μέρα προσπαθούσε να αποφύγει με κάθε τρόπο την 33χρονη Heard. Προσπάθησε να απομονωθεί στο bar του σπιτιού αλλά εκείνη τον ακολούθησε ουρλιάζοντας.

Σε αυτό το σημείο «έβαλα να πιώ μία vodka. Τότε η πρώην σύζυγός μου, μου πέταξε το μπουκάλι, αλλά αστόχησε» Στη συνέχεια ο Depp έβαλε άλλο ποτό και τότε η Amber Heard «μου πέταξε το δεύτερο μπουκάλι κόβοντας το δάχτυλό μου και με έκαψε με το τσιγάρο στο δεξί μάγουλο».

Ο Depp παραδέχεται ακόμα ότι «έγραψα με το αίμα μου και με ελαιόχρωμα σε έναν καθρέφτη και στον τοίχο», ενώ αναφέρει πως βρισκόταν σε σοκ, αρνούμενος πως ούρησε μέσα στο σπίτι και πως είχε πάρει χάπια ecstasy.

johnny1.jpg

Από την μεριά της Amber Heard τώρα…

Μέσω του δικηγόρου της αρνείται τα πάντα, λέγοντας πως «οι ισχυρισμοί αυτοί είναι παράλογοι, προσβλητικοί και αναληθείς». Τονίζει ακόμα ότι « η φωτογραφία που κυκλοφόρησε δεν αποδεικνύει τίποτα»

Depp και Heard χώρισαν μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια από την ημέρα που παντρεύτηκαν. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2016. H Heard έλαβε 7 εκατομμύρια δολάρια από τον Depp τα οποία και δώρισε σε φιλανθρωπική οργάνωση που φροντίζει γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Depp υπέβαλε μήνυση εναντίον της Depp, ζητώντας της το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων και κατηγορώντας την πως τον διέσυρε με τους ισχυρισμούς της.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη!

Η αγάπη της στη μόδα, το όνομά της και ο έρωτάς της με τον άντρα της

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε τι θα κάνει»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νέα για την υγεία του - Τι έδειξε το εγκεφαλογράφημα

Οι γιατροί θα προσπαθήσουν για τρίτη φορά να τον αποσωληνώσουν

Προτεινόμενα

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη!

Η αγάπη της στη μόδα, το όνομά της και ο έρωτάς της με τον άντρα της

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε τι θα κάνει»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές