Γιώργος Λεμπέσης: «Δεν περίμενα ότι μέσα σε ένα βράδυ θα σβήσουν τα φώτα»

Μιλάει για την παρεξήγησή του με τον Φοίβο!

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

O Γιώργος Λεμπέσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Μη χανόμαστε», το βράδυ του Σαββάτου, 6/12 και μίλησε για την απουσία του από τον χώρο αλλά και για την παρεξήγηση που είχε με τον Φοίβο και το τέλος της φιλίας τους.

Σχετικά με τη μεγάλη συναυλία των 20 χρόνων του συνθέτη, ανέφερε: «Πάντα πίστευα βαθιά μέσα μου ότι με τον Φοίβο δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, παρόλο που δε τα λέμε. Και το Συνειδητοποίησα πάρα πολύ καλά με τη συναυλία αυτή που έγινε. Μου έκανε καλό και αυτό. Δεν ξεχνάω τι έχει κάνει ο Φοίβος για μένα. Ξέρω ότι μου έχει ανοίξει τις πόρτες της δισκογραφίας, ξέρω ότι μου έχει δώσει πολύ μεγάλες επιτυχίες και θεωρώ και μεγάλα τραγούδια γιατί αντέχουν και σήμερα και παίζονται στο ραδιόφωνο».

Όσον αφορά την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ του ίδιου και του Φοίβου και η οποία οδήγησε στο τέλος της συνεργασίας τους, είπε: «Αυτό ακριβώς έχω πει σε όλες μου τις συνεντεύξεις. Κατανοώ πλήρως ότι μπορεί να μη θες να συνεχίσεις να γράφεις για έναν καλλιτέχνη. Δεν κατανοώ την όλη συμπεριφορά του να μη σηκώνεις τα τηλέφωνα. Όταν βρεθήκαμε μετά από μια πενταετία που είχαν γίνει όλα αυτά και προσπάθησα να πάρω απαντήσεις, δεν πήρα. Αν τον έχει πειράξει κάτι θα ήθελα να με πάρει ένα τηλέφωνο και να μου το πει. Δεν έγινε ποτέ και αυτό είναι που με έχει πειράξει παραπάνω. Προφανώς κάτι πάνω στην συνεργασία μας τον είχε πειράξει. Ή ότι μπορεί επειδή είχαμε αλλάξει εταιρεία, ότι μπορεί να συμβαίνουν πράγματα με τις εταιρείες που μπορεί να μη τα γνωρίζω. Όταν στήθηκε η Heaven άρχισαν τα τηλεπαιχνίδια και όλα αυτά και ίσως πίστευα ότι έπρεπε να έχω λίγο παραπάνω προβολή… όχι προβολή, γιατί μου έδωσε. Ο Φοίβος θέλει το χρόνο του για να κάνει κάποια πράγματα, εγώ κάποια εποχή πίεζα για να γίνει ο δίσκος πιο γρήγορα. Είχαμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον να μην αλλάξει ο ένας προς τον άλλον ό,τι και αν γίνει με τις καριέρες μας. Εγώ θεωρώ το τήρησα.», και συνέχισε τονίζοντας: « Περίμενα ότι η επιτυχία δε θα ήταν η ίδια, αλλά δεν περίμενα ότι μέσα σε ένα βράδυ και με πλατινένιο δίσκο θα σβήσουν τα φώτα από παντού». 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares