Skip to main content

CELEBS

Rihanna: Φήμες περί εγκυμοσύνης για την τραγουδίστρια

 

«θα γεννήσω μία μαύρη γυναίκα, αυτό είναι δεδομένο»



 

 

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό, είχε αφήσει για λίγο στην άκρη την μουσική και αφοσιώθηκε στον σχεδιασμό και στην δημιουργία της δικής της σειράς με ρούχα. Σημαντική είναι η συμβολή της τραγουδίστριας στην αλλαγή της βιομηχανίας της μόδας και στην πράσινη επιχειρηματικότητα. Τα ρούχα της μόλις κυκλοφόρησαν έγιναν ανάρπαστα και σε συνδυασμό με τον οικολογικό τους χαρακτήρα καταφέρνουν σιγά σιγά να ξεπερνούν σε πωλήσεις τα διάσημα εσώρουχα της ‘’Victoria’s Secret’’.
 

https://www.instagram.com/p/B2IosIhnanx/

Έπειτα από αυτήν την επιτυχία της και σε αυτόν τον τομέα, τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω της και κάθε δήλωση της, μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Σε μια συνέντευξη της λοιπόν με θέμα τις μαύρες γυναίκες στην σύγχρονη κοινωνία, η Rihanna είπε τα εξής:

«Είμαι μία μαύρη γυναίκα. Προήλθα από μία μαύρη γυναίκα που γεννήθηκε από μία μαύρη γυναίκα, που ήρθε από μία μαύρη γυναίκα και θα γεννήσω μία μαύρη γυναίκα, αυτό είναι δεδομένο», είπε και συμπλήρωσε αργότερα: «Η μητέρα μου είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα του πώς να ξεπεράσεις τα εμπόδια σε αυτήν τη ζωή. Είμαι σίγουρη ότι η μαμά της το έμαθε αυτό κι έτσι θα είμαι κι εγώ.

https://www.instagram.com/p/B2WrtlUgYHi/

Αυτή και μόνο η δήλωση της, ήταν αρκετή για να ξεσπάσουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας…

Για να δούμε..

https://www.instagram.com/p/B0E89xInGv3/

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department