Skip to main content

CELEBS

Demi Moore: Ελληνικής καταγωγής ο βιαστής της

Η μητέρα της την «πούλησε» για 500 δολάρια


Βασιλεία Μαξακούλη

Συγκλονιστική ήταν η αποκάλυψη από την βρετανική «Sun» για το βιασμό της Demi Moore, σε ηλικία 15 ετών. Η ταμπλόιντ υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος, στον οποίο την «πούλησε» η μητέρα της για 500 δολάρια, ήταν ελληνικής καταγωγής και ιδιοκτήτης δημοφιλούς εστιατορίου.

Η διάσημη ηθοποιός κατονόμασε τον άντρα ως τον οικογενειακό φίλο Βάλ Ντούμας, το αληθινό όνομα του οποίου ήταν Βασίλης Δούμας. Ήταν ο ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτης του δημοφιλούς εστιατορίου «Το κλουβί με τις Τρελές», με πελάτες πασίγνωστους καλλιτέχνες, όπως ο Ελτον Τζον, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Μισέλ Πφάιφερ.

https://www.instagram.com/p/Bnp5ctLjIqF/
Όπως έγραψε η «Sun», αυτός ήταν ο άνθρωπος που συνέτριψε τον κοριτσίστικο κόσμο της 15χρονης τότε Demi Moore. Ο 49χρονος ήταν παντρεμένος όπως αναφέρει στο βιβλίο της, στο έλεος του οποίου την άφησε η αλκοολική και με αυτοκτονικές τάσεις μητέρα της, για 500 δολάρια το 1978.

Ο Ντούμας πέθανε το 1997 στα 68 του. ΄Ενα χρόνο αργότερα πέθανε και η μητέρα της Demi, που χρησιμοποιούσε συχνά την κόρη της ως «κράχτη» για να τραβά το ενδιαφέρον των αρσενικών.

Για τον ασυνείδητο οικογενειακό φίλο που σημάδεψε την ζωή της Demi, μίλησε ο συνιδιοκτήτης του κλαμπ Τζορτζ Γερμανίδης. Είπε ότι ο Ντούμας είχε πολλά χρήματα...«όμως δεν έχω ιδέα για τα λεγόμενα της ηθοποιού» πρόσθεσε. Ούτε οι κόρες του Ντούμα, ούτε οι εκπρόσωποι της Moore απάντησαν, όταν τους ζήτησε σχόλιο η Sun.

Πηγή: Star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.