Skip to main content

CELEBS

Rihanna: Το βιβλίο

Που θα κυκλοφορήσει η τραγουδίστρια

 



Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια και επιχειρηματίας Rihanna ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία της. Ένα βιβλίο με αποκλειστικό υλικό και πάνω από 1000 φωτογραφίες της. Στις σελίδες του βιβλίου ξετυλίγεται η προσωπική ζωή της σταρ πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ακριβώς ζεί η ίδια. Η ιστορία της RiRi, ξεκινάει από τα παιδικά της χρόνια στα Μπαρμπέιντος, συνεχίζει με το πως ακολούθησαν οι παγκόσμιες περιοδείες της, γίνεται λόγος για τις εντυπωσιακές και ανεπανάληπτες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και καταλήγει να περιγράφει  αληθινές ιστορίες προσωπικών στιγμών με φίλους και την οικογένεια της.

Σε δήλωση της ανέφερε πως: "Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτή τη συλλογή απίστευτων εικόνων. Είμαι πολύ ευγνώμων στους ταλαντούχους φωτογράφους και καλλιτέχνες που συνέβαλαν. Εργαζόμαστε για αυτό το βιβλίο εδώ και πάνω από πέντε χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ τελικά να το μοιραστώ με όλους”. 

 

 

Ο οίκος Phaidon έχει αναλάβει την έκδοση του βιβλίου και η επίσημη μέρα κυκλοφορίας του είναι η 24η Οκτώβριου. Μάλιστα με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας,  η Rihanna σε συνεργασία με τον οίκο Phaidon διοργανώνουν πάρτι που θα λάβει χώρα στην Νέα Υόρκη στις 11 του Οκτώβρη.      

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department